Buzz

Η Λόρα Ντερν αποκαλύπτει ότι το νέο «Twin Peaks» είναι «άγριο, βαθύ και ξεκαρδιστικό»

στα 10

H τρεις φορές πρωταγωνίστρια του Ντέιβιντ Λιντς, Λόρα Ντερν, αποκαλύπτει πόσο πραγματικά τολμηρός και θαρραλέος θα είναι ο νέος κύκλος «Twin Peaks».

Η Λόρα Ντερν αποκαλύπτει ότι το νέο «Twin Peaks» είναι «άγριο, βαθύ και ξεκαρδιστικό»

Η Λόρα Ντερν έχει υπάρξει μούσα και πρωταγωνίστρια του Ντέιβιντ Λιντς τρεις φορές στο παρελθόν: στην «Ατίθαση Καρδιά», το «Μπλε Βελούδο» και το «Inland Empire».

Τον Μάιο θα την απολαύσουμε στον τρίτο κύκλο «Twin Peaks» που υπογράφουν και πάλι οι Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ και αποτελεί αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς - αν όχι της δεκαετίας.

Δείτε κι αυτό: Συμβαίνει ξανά! Νέο teaser για την επιστροφή του «Twin Peaks»

Η Ντερν δεν είναι η μόνη προσθήκη στο σύμπαν του «Twin Peaks». Στην αναβίωση της σουρεαλιστικής κωμόπολης που έκρυβε πολύ καλά «ποιος σκότωσε τη Λόρα Ντερν», περιμένουμε να δούμε επίσης και τους Μόνικα Μπελούτσι, Μάικλ Σιέρα, Τζέρεμι Ντέιβις, Σκάι Φερέιρα, Ρόμπερτ Φόρστερ, Ασλεϊ Τζαντ, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τρεντ Ρέζνορ, Τιμ Ροθ, Αμάντα Σίφριντ και Ναόμι Γουότς.

Twin Peaks poster 607

Η Λόρα Ντερν όμως μίλησε για την εμπειρία της και, παρόλο που δεν μπορούσε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, μάς διαβεβαίωσε ότι η αναβίωση της σειράς δε θα μας απογοητεύσει: «Πρέπει να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, αλλά εγώ είμαι ενθουσιασμένη!»

«Ο νέος κύκλος είναι γενναίος και άγριος και βαθύς και σημαντικός και ξεκαρδιστικός. Ολοι πρέπει να βλέπουμε όσα φτιάχνει ο Ντέιβιντ Λιντς. Είναι πρωτοπόρος...»

Κάτι τέτοια ακούμε και μετά πρέπει να περιμένουμε βασανιστικά μέχρι την 21η Μαΐου, όταν το πρώτο διπλό επεισόδιο του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks» θα κάνει την πρεμιέρα του στο ShowTime.

Περισσότερο «Twin Peaks»:

Twin Peaks 607

Διαβάστε εδώ τα recaps των επεισοδίων του πρώτου (θρυλικού) κύκλου του «Twin Peaks»: