Buzz

Τομ Χίντλστον, Μπρι Λάρσον, «Kong: Skull Island» - Πρώτη επίσημη φωτογραφία

στα 10

Λίγο πριν ο καινούριος «Kong» κι οι πρωταγωνιστές του δείξουν το... μέγεθός τους στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο, εμείς κοιτάζουμε την πρώτη, μεγάλη φωτογραφία της ταινίας!

Τομ Χίντλστον, Μπρι Λάρσον, «Kong: Skull Island» - Πρώτη επίσημη φωτογραφία

Οχι πια τοποθετημένο στην δεκαετία του 30, όπως το remake του Πίτερ Τζάκσον, αλλά στην δεκαετία του 70 εν μέσω του πολέμου του Βιετνάμ, το φιλμ του Τζορνταν Βογκντ-Ρόμπερτς φέρνει τους Τομ Χίντλστον και Μπρι Λάρσον, αλλά και τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζον Γκούντμαν, Κόρι Χόκινς και Τόμας Μαν, στο εξωτικό νησί όπου κατοικεί ένας αληθινά μεγάλος γορίλας.

Δείτε ακόμη: Ο Τομ Χίντλστον και η Μπρι Λάρσον μας ξεναγούν στο «Kong: Skull Island»

Ο Χίντλστον υποδύεται έναν πρώην αξιωματικό των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που, όπως λέει ο ίδιος, «καταλαβαίνει τη φύση και τους νόμους της ζούγκλας» και βρίσκεται επικεφαλής μιας αποστολής σε ένα μυστηριώδες νησί του Νότιου Ειρηνικού όπου ανακαλύπτουν «παράξενα, άγνωστα πλάσματα και μυθικά τέρατα». Η Μπρι Λάρσον υποδύεται μια «φωτογράφο κι ακτιβίστρια που προσπαθεί να βοηθήσει κι όχι να νικήσει αυτά τα πλάσματα», σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις επίσης που μπορείτε να δείτε στο βίντεο του MTV, που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο, συστήνοντάς μας ένα το «Kong: Skull Island», που φιλοδοξεί να είναι μια από τις μεγάλες εμπορικές ελπίδες του 2017.


Η ταινία θα είναι ένα από τα highlights του Comic Con του Σαν Ντιέγκο και, περιμένοντας ανυπόμονα περισσότερα υλικά, χαζεύουμε παρακάτω την πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας που κυκλοφόρησε.

Δείτε ακόμη:

kong skull island 607