Buzz

Ολοι θέλουν λίγο... Τομ Χίντλστον

στα 10

Ο Τομ Χίντλστον γδύνεται για το περιοδικό W, κρατώντας μόνο τα απαραίτητα για τις ζεστές μέρες του φετινού καλοκαιριού.

Ολοι θέλουν λίγο... Τομ Χίντλστον

«Είμαι εδώ για να σας αποδείξω πως ο κώλος μου δεν είναι επικίνδυνος», δηλώνει κατηγορηματικά στη συνεντευξή του στο περιοδικό W o Τομ Χίντλστον.

Αφορμή για τη σκανδαλιστική δήλωση, μια γυμνή σκηνή που κόπηκε από το «The Night Manager» στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο (εξίσου με τον ίδιο) διάσημος κώλος του Βρετανού ηθοποιού, αλλά και η φωτογράφηση του περιοδικού που - έτσι επειδή είναι καλοκαιράκι - γδύνει τον Χίντλστον από το καλοραμμένο κοστούμι του αφήνοντάς τον με το κατάλευκο εσώρουχό του.

Τα υπόλοιπα θα ήταν ήδη ιστορία μπροστά στις φωτογραφίες της Μόνα Κουν, αν το W δεν επιβεβαίωνε με το χειρότερο τρόπο την τροχιά στην οποία έχει μπει - ερήμην του; - ο Τομ Χίντλστον, από τη μία με τις φήμες για την επικράτησή του ως επόμενος Τζέιμς Μποντ και από την άλλη για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ που μονοπωλεί ταμπλόιντς και μη. Είναι κρίμα για έναν ηθοποιό του ταλέντου του και των υπέροχων επιλογών του μέχρι σήμερα να βρίσκεται (ημίγυμνος) κάτω από τον τίτλο ενός άρθρου που αναφέρει «Γνωρίστε το νέο αγόρι της Τέιλορ Σουίφτ».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «Two simple words: DAT ASS» - Να γιατί όλοι ασχολούνται με τον (γυμνό) Τομ Χίντλστον

Tom Hiddleston W Magazine 607

Tom Hiddleston W Magazine 607

Tom Hiddleston W Magazine 607

Tom Hiddleston W Magazine 607

Tom Hiddleston W Magazine 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: