Buzz

Τώρα που γυρίζει: Ο Τομ Χίντλστον προηγείται στην κούρσα για τον Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Κάθε μέρα μια καινούρια φήμη. Αυτή εδώ όμως, μας αρέσει.

Τώρα που γυρίζει: Ο Τομ Χίντλστον προηγείται στην κούρσα για τον Τζέιμς Μποντ;

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το (χμ...) μελάνι στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζέιμι Μπελ να μιλά με τους παραγωγούς του 007 για να αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμπς Μποντ όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ εγκαταλείψει -ακόμη κι αν ο ηθοποιός έχει συμβόλαιο για μια ακόμη ταινία- κι ένα καινούριο όνομα έπεσε στο τραπέζι.

Δείτε: Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του από το να ξαναπαίξει τον Τζέιμς Μποντ

Ο Τομ Χίντλεστον πέραν του ότι είναι καλός σε ό,τι κι αν παίζει, απέδειξε ότι έχει ότι χρειάζεται για να υποδυθεί έναν μυστικό πράκτορα στο τηλεοπτικό «The Night Manager», ότι πιο Τζέιμς Μποντ εκτός από τον Τζέιμς Μποντ είδαμε πρόσφατα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται φυσικά το ονομά του, άλλωστε μοιάζει με προφανή επιλογή, αλλά τώρα οι φήμες θέλουν το ονομά του αν όχι επιβεβαιωμένο, τουλάχιστον σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο.

Tom Hiddleston 607

Διαβάστε ακόμη: Μήπως να «κλειδώναμε» τον επόμενο Τζέιμς Μποντ στον Τομ Χίντλστον που αρέσει σε όλους;

Ο ίδιος δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο, όμως δεδομένου ότι οι προετοιμασίες για την καινούρια ταινία (στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Κρεγκ παρά τις αντικρουόμενες δηλώσεις του, βρίσκεται στα αρχικά στάδια, δεν μοιάζει πιθανό να μάθουμε σύντομα το ποιος θα είναι ο διάδοχός του.

Εκπληξη: Ποια γυναίκα ηθοποιός διεκδικεί το ρόλο του επόμενου... Τζέιμς Μποντ;

Από την άλλη οι παραγωγοί των ταινιών δεν έχουν κανέναν λόγο να σταματήσουν την κουβέντα γύρω από τον επόμενο Μποντ, αφού όχι μόνο έχει τζόγο αλλά και κάνει το franchise τους να συζητιέται συνεχώς. Οπότε όρεξη να έχετε και μέσα στους επόμενους μήνες -και χρόνια- θα ακούσουμε ακόμη πολλά!

Δείτε ακόμη: