Buzz

Monsters exist. Τρέιλερ για το «Kong: Skull Island»

στα 10

«Αυτός ο πλανήτης δεν μας ανήκει». Γιατί ανήκει σε έναν αληθινά μεγάλο γορίλα στο πρώτο θεαματικό τρέιλερ του reboot του «King Kong».

Monsters exist.  Τρέιλερ για το «Kong: Skull Island»

Οσο κι αν αγαπάμε τον Πίτερ Τζάκσον, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η δική του εκδοχή στην κλασική αυτή ιστορία ήταν μάλλον αδιάφορη και άνευρη. Αντίθετα, βλέποντας τις εικόνες του «Kong: Skull Island» στο πρώτο (ναι, θα το πούμε: συναρπαστικό) τρέιλερ, νιώθουμε ότι κάτι κρύβεται εδώ.

Και αν στο τρέιλερ αποκαλύπτεται λίγο πριν από το τέλος, εμείς ελπίζουμε ότι στο σινεμά θα βρούμε επιτέλους ένα μεγάλο, θεαματικό blockbuster που δεν θα μας κάνει να βαρεθούμε όπως τα περισσότερα στις μέρες μας.

kong skull island 607

Τοποθετημένο στη δεκαετία του '70, εν μέσω του πολέμου του Βιετνάμ, το φιλμ του Τζόρνταν Βογκντ-Ρόμπερτς («The Kings of Summer») φέρνει τους Τομ Χίντλστον και Μπρι Λάρσον, αλλά και τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζον Γκούντμαν, Κόρι Χόκινς και Τόμας Μαν, στο εξωτικό νησί όπου κατοικεί ένας αληθινά μεγάλος γορίλας.

Δείτε ακόμη: Ο Τομ Χίντλστον και η Μπρι Λάρσον μας ξεναγούν στο «Kong: Skull Island»

kong skull island 607

Ο Χίντλστον υποδύεται έναν πρώην αξιωματικό των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που, όπως λέει ο ίδιος, «καταλαβαίνει τη φύση και τους νόμους της ζούγκλας» και βρίσκεται επικεφαλής μιας αποστολής σε ένα μυστηριώδες νησί του Νότιου Ειρηνικού όπου ανακαλύπτουν «παράξενα, άγνωστα πλάσματα και μυθικά τέρατα», ενώ η Μπρι Λάρσον υποδύεται μια «φωτογράφο κι ακτιβίστρια που προσπαθεί να βοηθήσει κι όχι να νικήσει αυτά τα πλάσματα».

kong skull island 607

Το ποιος στ' αλήθεια χρειάζεται βοήθεια, βεβαίως, είναι μια ερώτηση που μπορεί να έχει πολλές απαντήσεις, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω...


Δείτε ακόμη: