Buzz

Μετά το «Ενα Ησυχο Μέρος», ο Τζον Κραζίνσκι ετοιμάζεται για «Life on Mars»

στα 10

Πριν καλά καλά καταλαγιάσει η επιτυχία της ταινίας τρόμου του, ο Τζον Κραζίνσκι ετοιμάζεται για νέες κινηματογραφικές περιπέτειες, αυτή τη φορά με ένα sci-fi θρίλερ στον πλανήτη Αρη.

Μετά το «Ενα Ησυχο Μέρος», ο Τζον Κραζίνσκι ετοιμάζεται για «Life on Mars»

Επειτα από δύο μάλλον αδιάφορες σκηνοθετικές απόπειρες, ο ηθοποιός Τζον Κραζίνσκι φαίνεται ότι βρήκε το κάλεσμά του στο σινεμά τρόμου, παραδίδοντας όχι μόνο την καλύτερη ταινία του μέχρι σήμερα αλλά και μια απρόσμενη εισπρακτική επιτυχία με το αγωνιώδες «Ενα Ησυχο Μέρος».

Δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς που ετοιμάζει ήδη το επόμενο σκηνοθετικό του βήμα, και μάλιστα με μια ακόμα ταινία είδους: ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Διαβάστε ακόμη: Εσύ πόση ώρα αντέχεις να μην κάνεις θόρυβο;

John Krasinski 607 Ο Κραζίνσκι στα γυρίσματα του «Ενα Ησυχο Μέρος»

Βασισμένη σε ένα διήγημα της Σεσίλ Καστελούτσι με τον τίτλο «We Have Always Lived on Mars», η ταινία θα φέρει τον τίτλο «Life on Mars» και έχει ως ηρωίδα μία γυναίκα που αποτελεί έναν από τους ελάχιστους απογόνους μιας ανθρώπινης αποικίας στον Αρη, η οποία έχει εγκαταλειφθεί από τη Γη. Εκπληκτη θα ανακαλύψει ότι μπορεί να αναπνεύσει στην ατμόσφαιρα του πλανήτη, και μολονότι οι υπόλοιποι σύντροφοί της το εκλαμβάνουν ως μια επιτυχία των προσπαθειών τους, η εξέλιξη αυτή θα ξεκλειδώσει στην πραγματικότητα το μυστήριο της καταστροφής που είχε ως αποτέλεσμα την απομόνωσή τους στον πλανήτη.

Η διασκευή του εν λόγω διηγήματος αποτελεί πρωτοβουλία του ίδιου του Κραζίνσκι, ο οποίος σκοπεύει να σκηνοθετήσει την ταινία (και πιθανόν να γράψει το σενάριο), όχι όμως και να πρωταγωνιστήσει. Απομένει να δούμε αν θα ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του με τη σύζυγό του, Εμιλι Μπλαντ, μια που η συνεργασία τους στο «Ενα Ησυχο Μέρος» αποδείχθηκε τόσο αποτελεσματική.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πάντως, το πρότζεκτ ακούγεται αρκετά υποσχόμενο, όπως και το γεγονός ότι ο Κραζίνσκι αποφάσισε να προχωρήσει με πρωτότυπο υλικό και όχι με το αναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης του ταινίας – αν και είμαστε σίγουροι ότι μια συνέχεια στο «Ενα Ησυχο Μέρος» είναι μοιραίο να συμβεί αργά ή γρήγορα.

John Krasinski 607

Διαβάστε ακόμη