Buzz

Δείτε 7 επώδυνα λεπτά μίας συνέντευξης με τον (διαβόητα δύσκολο) Τζέρι Λιούις

στα 10

Δυσαρεστημένο, άγριο ύφος. Μονολεκτικές, απότομες απαντήσεις. Ο Τζέρι Λιούις προσφέρει 7 λεπτά κόλασης στο δημοσιογράφο του Hollywood Reporter και το βίντεο γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά. Δείτε το...

Δείτε 7 επώδυνα λεπτά μίας συνέντευξης με τον (διαβόητα δύσκολο) Τζέρι Λιούις

Το «Hollywood Reporter» έκανε πριν λίγες μέρες ένα αφιέρωμα στους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς θρύλους του Χόλιγουντ που συνεχίζουν να δουλεύουν στην 9η δεκαετία της ζωής τους. Από τον Ντιν Βαν Ντάικ (ο οποίος ετοιμάζεται για cameo στην νέα «Mary Poppins»), μέχρι το «Golden Girl», Mπέτι Γουάιτ όλες οι συνεντεύξεις ήταν υπέροχες, χαριτωμένες και σε ενέπνεαν για το μέλλον.

Θυμηθείτε κι αυτό: We are all Spartacus! Ο Κερκ Ντάγκλας κλείνει σήμερα τα 100 του χρόνια

Χμμ. Οχι όλες. Υπήρξε μία που ήταν για το δημοσιογράφο τόσο ευχάριστη «όσο κι ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα», όπως ομολογεί στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

Ναι, ο θρυλικός Τζέρι Λιούις (ο οποίος βαδίζει στα 91 του χρόνια) είναι διαβόητα δύσκολος άνθρωπος στην προσωπική του ζωή. Δε συνεργάζεται εύκολα, θυμώνει, μουτρώνει - μία πραγματική χολιγουντιανή ντίβα. Το ξέρεις αυτό, πας προετοιμασμένος.

Διαβάστε κι αυτό: H μεγάλη επιστροφή του Τζέρι Λούις!

Πόσο πολύ όμως;

Ο Λιούις εξοργίστηκε με το φωτογράφο, το τηλεοπτικό συνεργείο, τις μηχανές, τα φώτα και τα καλώδια που κατέκλυσαν το σαλόνι του κι όταν έφτασε η ώρα της ίδιας της συνέντευξης ήταν ήδη έξαλλος και αποφασισμένος να περάσει το δημοσιογράφο από σαράντα κύματα.

Το αποτέλεσμα βέβαια κατέληξε αστείο (αν δεν ήσουν ο δημοσιογράφος) κι έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε το:


Δείτε και διαβάστε ακόμα: