Buzz

H μεγάλη επιστροφή του Τζέρι Λιούις!

στα 10

18 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση του στο σινεμά και 30 χρόνια μετά τον τελευταίο του πρωταγωνιστικό ρόλο, ο 86χρονος Τζέρι Λιούις ξεκινάει τα γυρίσματα μιας καινούριας ταινίας. Welcome back Mr. Lewis!

H μεγάλη επιστροφή του Τζέρι Λιούις!

Ηταν το 2009, όταν ο Τζέρι Λιούις ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Καννών, ουσιαστικά για να ανακοινώσει την επιστροφή του στο σινεμά με ένα νέο πρότζεκτ με τίτλο «Max Rose». Η ανακοίνωση αυτή θα σηματοδοτούσε τον πρώτο του ρόλο στο σινεμά μετά από 13 χρόνια απουσίας (από το «Funny Bones» του Πίτερ Τσέλσομ το 1995), αλλά και τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο ουσιαστικά από το «The King of Comedy» του Μάρτιν Σκορσέζε το 1983.

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Λιούις δεν εγκατέλειψε ποτέ το «Max Rose», αλλά περιμένοντας χρηματοδότες και το πράσινο φως για να ξεκινήσει γυρίσματα, ασχολήθηκε με το θέατρο και κυρίως με τη σκηνοθεσία της μιούζικαλ εκδοχής του «Τhe Nutty Professor» που ανέβηκε το καλοκαίρι του 2012 (διαβάστε περισσότερα εδώ), ενώ παρά την ταλαιπωρημένη υγεία του δεν σταμάτησε να εμφανίζεται σε live shows και παραστάσεις κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς και να εμπλέκεται σε πρότζεκτς - κυρίως ριμέικ επιτυχημένων ταινιών του στα οποία θα κρατούσε το ρόλο του παραγωγού.

Σήμερα, όμως, ανακοινώθηε πως το «Max Rose» όχι μόνο ξεκινάει γυρίσματα, αλλά πώς ο Λιούις όντως πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός τζαζ πιανίστα ο οποίος ανακαλύπτει λίγες ημέρες πριν το θάνατο της συζύγου του πως ο γάμος του είχε βασιστεί πάνω σε ένα ψέμα. Ετσι ξεκινάει ένα ταξίδι για να ανακαλύψει το παρελθόν του και μαζί όλους τους ανθρώπους που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του.

Το «Max Rose» σκηνοθετεί ο Ντάνιελ Νόα σε σενάριο δικό του, ενώ μαζί με τον Λιούις πρωταγωνιστούν ακόμη η Κλερ Μπλουμ, ο Κέβιν Πόλακ, η Κέρι Μπίσε και ο παλιός συνεργάτης του Λιούις, Μορτ Σαλ.

Ανυπομονούμε...