Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς πιθανό μέλος της θηλυκής «Συμμορίας των 11»

στα 10

Μετά τη Σάντρα Μπούλοκ, άλλη μια A-list σταρ του Χόλιγουντ ετοιμάζεται να εισχωρήσει στη γυναικεία εκδοχή της διάσημης παρέας απατεώνων.

Flix Team
Η Τζένιφερ Λόρενς πιθανό μέλος της θηλυκής «Συμμορίας των 11»

Σε μια περίοδο όπου οι συζητήσεις για την ανάγκη δημιουργίας περισσότερων δυναμικών γυναικείων ρόλων (και, φυσικά, ανάλογων αμοιβών) στο Χόλιγουντ έχουν ανάψει, τα reboot γνωστών εμπορικών επιτυχιών με... αλλαγή φύλου μοιάζουν με μια εύκολη, έστω και προσωρινή λύση για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ετσι, μετά την αναβίωση του «Ghostbusters» με γυναίκες πρωταγωνίστριες, σειρά έχει η θηλυκή «Συμμορία των 11», για την οποία ήδη γνωρίζαμε ότι θα έχει ως αρχηγό τη Σάντρα Μπούλοκ, αλλά καμία άλλη περαιτέρω πληροφορία για το καστ. Και τώρα όλα δείχνουν ότι αναζητά εξίσου πρωτοκλασάτες σταρ για συνεργούς.

Οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ Λόρενς να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει έναν από τους βασικούς ρόλους στη γυναικοκρατούμενη εκδοχή της «Συμμορίας των 11», σε σενάριο Ολίβια Μιλτς και σκηνοθεσία Γκάρι Ρος («Seabiscuit»). Και η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγονται καθόλου αβάσιμες, καθώς είναι γνωστό ότι η Λόρενς ψάχνει διακαώς ευκαιρία για να ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη που την καθοδήγησε στην πρώτη από τις ταινίες της σειράς «The Hunger Games».

Διαβάστε ακόμη: Η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζει γυναικεία παραλλαγή του «Ocean's 11»

George Clooney Sandra Bullock

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα, η Μπούλοκ θα ήταν η αρχηγός της συμμορίας, στο ρόλο που έκαναν διάσημο ο Φρανκ Σινάτρα στα ’60s και ο Κλούνεϊ στην τριλογία του Στίβεν Σόντερμπεργκ, μισό αιώνα μετά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τριλογία του Σόντερμπεργκ είχε σκοράρει ψηλά στο box office, αλλά ήταν βασικά μία αγορίστικη παρέα. Η Τζούλια Ρόμπερτς, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η Ελεν Μπάρκιν είχαν όλες τους πολύ μικρούς, αδιάφορους ρόλους.

Σύμφωνα, όμως, με τις πιο πρόσφατες φήμες, το νέο φιλμ δεν θα είναι ακριβώς ριμέικ, ούτε reboot, αλλά περισσότερο spin-off της αρχικής ταινίας, με την Μπούλοκ να υποδύεται πλέον όχι τον ρόλο που κρατούσε ο Κλούνεϊ, αλλά εκείνον της αδελφής του ήρωά του, Ντάνι Οσιαν. Σε αυτή την περίπτωση, τίποτα δεν αποκλείει τις γκεστ εμφανίσεις και κάποιων από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης τριλογίας.

Ocean's 11

Οι φανς σε διάφορα blogs έχουν κάνει φυσικά τις προτάσεις τους για το ποιες θα έπρεπε να πλαισιώσουν την Μπούλοκ, οι οποίες κυμαίνονται από τη συμπρωταγωνίστριά της στο «The Heat», Μελίσα ΜακΚάρθι, μέχρι την Κέρι Ουάσινγκτον που ερμηνεύει πολύ δυναμικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τηλεοπτικό «Scandal».

Να θυμίσουμε ότι η πρωτοβουλία για μια γυναικεία εκδοχή της «Συμμορίας» ανήκε στους ίδιους τους πρωτεργάτες της ανδρικής βερσιόν, τον σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ, τον πρωταγωνιστή Τζορτζ Κλούνεϊ και τον παραγωγό Τζέρι Γουεϊντράουμπ, ο οποίος πέθανε πέρσι τον Ιούλιο.

Διαβάστε ακόμη