Buzz

Η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζει γυναικεία παραλλαγή του «Ocean's 11»

στα 10

Η Σάντρα Μπούλοκ και πάλι στα ίχνη του φίλου της Τζορτζ Κλούνεϊ: θα πρωταγωνιστήσει σε μία θηλυκή μεταφορά της «Συμμορίας των 11» που ετοιμάζεται.

Η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζει γυναικεία παραλλαγή του «Ocean's 11»

Πρώτα από όλα: ετοιμάζεται θηλυκή εκδοχή της «Συμμορίας των 11»; Ναι. Σε σενάριο Ολίβια Μιλτς και σκηνοθεσία Γκάρι Ρος («Seabiscuit»). Δεύτερον: θα πρωταγωνιστεί η Σάντρα Μπούλοκ στο ρόλο της αρχηγού; Ναι. Η Μπούλοκ παίρνει ξανά το ρόλο του φίλου της Τζορτζ Κλούνεϊ - όπως και ο ήρωας της τελευταίας της ταινίας, «Our Brand Is Crisis», προοριζόταν αρχικά για τον Κλούνεϊ, αλλά ξαναγράφτηκε πάνω της.

Διαβάστε ακόμα: H Σάντρα Μπούλοκ παίζει επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια στο τρέιλερ του «Our Brand Is Crisis»

Η Μπούλοκ θα είναι η αρχηγός της συμμορίας, στο ρόλο που έκανε διάσημο ο Φρανκ Σινάτρα στα 60ς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην τριλογία του Στίβεν Σόντερμπργκ, μισό αιώνα μετά. Να θυμίσουμε ότι η τριλογία αυτή σκόραρε ψηλά στα box office, αλλά ήταν μία αγορίστικη παρέα. Η Τζούλια Ρόμπερτς, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η Ελεν Μπάρκιν είχαν όλες πολύ μικρούς, αδιάφορους ρόλους.

Sandra Bullock George Clooney 607 1

Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς οι παραγωγοί και δημιουργοί έχουν στο μυαλό τους να μετατρέψουν το σενάριο και να επανδρώσουν (Χα! Ειρωνικά δεν υπάρχει λέξη για την επιλογή και εξασφάλιση γυναικών σε ένα σχήμα;) το καστ. Δεν ξέρουμε άλλα ονόματα που έχουν συμφωνήσει ή τους έχει γίνει πρόταση, είμαστε ακόμα στο σκοτάδι.

Δείτε κι αυτό: Η Σάντρα Μπούλοκ βάζει τις φωνές: «Πρέπει να σταματήσει το κυνήγι των γυναικών στο Χόλιγουντ!»

sandra bullock sexism 607 1

Οι φανς σε διάφορα blogs έχουν κάνει τις προτάσεις τους για ποιες θα έπρεπε να πλαισιώσουν την Μπούλοκ και κυμαίνονται από την συμπρωταγωνίστριά της στο «The Heat», Μελίσα ΜακΚάρθι (η οποία πρωταγωνιστεί και στο all-female «Ghostbusters») μέχρι την Κέρι Ουάσινγκτον που ερμηνεύει πολύ δυναμικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τηλεοπτικό «Scandal».

Το πρότζεκτ θα είναι παραγωγή των στούντιο της Sony, οπότε μπορεί ο ίδιος ο Κλούνεϊ να εμφανιστεί κι ως παραγωγός.

Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Διαβάστε ακόμα: