Buzz

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Γουίλ Φόρτε & Τζέισον Σουντέκις can't fight this feeling anymore (video)

στα 10

To δίδυμο του «Last Man on Earth» ξαναχτυπά. Χθες βράδυ στο Tonight Show τραγούδησαν μαζί ένα ακόμα ερωτικό ντουέτο. Και φυσικά έγιναν viral.

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Γουίλ Φόρτε & Τζέισον Σουντέκις can't fight this feeling anymore (video)

O Γουίλ Φόρτε ήταν χθες καλεσμένος του Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show και η συζήτηση πήγε στο επεισόδιο του «Last Man on Earth» όπου τραγουδούν με τον Τζέισον Σουντέκις (αδέλφια στη σειρά, κολλητοί φίλοι και απόφοιτοι της σχολής Saturday Night Live στη ζωή) το οσκαρικό «Falling Slowly», από την ταινία «Once».

Ο Φάλον τότε παρακάλεσε τον Φόρτε να τραγουδήσει, έστω και μόνος, κάτι. Ολα φυσικά ήταν στημένα. Πίσω από τη διάσημη μπλε κουρτίνα της σκηνής του Tonight Show κρυβόταν ο Σουντέκις, ο Questlove έδωσε το τέμπο και οι δυο τους ξεκίνησαν μία περφόρμανς του «Can't Stop This Feeling» των REO Speedwagon.

Και δεν τα πήγαν κι άσχημα. Βγάλτε τους αναπτήρες και πατήστε το play:


H επιλογή του τραγουδιού είναι ιδιαίτερα αστεία, αν θυμηθεί κανείς ένα άλλο... bromance. Αυτό το τραγούδι ήταν η αιτία που συνεργάστηκαν Νίκολας Ρεφν και Ράιαν Γκόσλινγκ, όταν ο πρώτος το δυνάμωσε στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, το τραγούδησε και βούρκωσε (ή τουλάχιστον αυτό αφηγείται ο Ράιαν για τη πρώτη συνάντησή τους)

Δείτε τους να τραγουδούν και το «Falling Slowly» από το «Last Man on Earth»:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: