Buzz

Η Λίντα Χάμιλτον επιστρέφει στο franchise του «Εξολοθρευτή»

στα 10

Με τον Τζέιμς Κάμερον στην παραγωγή και τον Τιμ Μίλερ του «Deadpool» στη σκηνοθεσία, η διάσημη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας επιστρέφει στις ρίζες της.

Η Λίντα Χάμιλτον επιστρέφει στο franchise του «Εξολοθρευτή»

Μπορεί ο «Εξολοθρευτής» (1984) του Τζέιμς Κάμερον και η συνέχειά του, «Terminator 2: Judgment Day» (1991), που υπέγραψε ο ίδιος, να έγραψαν ιστορία στο είδος της κινηματογραφικής επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο το franchise δεν ευτύχησε ιδιαίτερα στις επόμενες ενσαρκώσεις.

Αυτό ενδέχεται να αλλάξει σύντομα, καθώς το 2018 τα δικαιώματα επιστρέφουν στον δημιουργό των δύο πρώτων ταινιών, ο οποίος έχει μεγάλα σχέδια για το καλλιτεχνικό του τέκνο. Δεν θα επιστρέψει μεν στο τιμόνι της σκηνοθεσίας (πώς θα μπορούσε άλλωστε, καθώς αυτή τη στιγμή ετοιμάζει μισή ντουζίνα συνέχειες στο «Avatar»), το οποίο θα αναθέσει στον Τιμ Μίλερ του «Deadpool», έχει όμως εξασφαλίσει τη μεγάλη επιστροφή της δυναμικής ηρωίδας του, Σάρα Κόνορ, και της ηθοποιού που την υποδύθηκε, Λίντα Χάμιλτον.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζέιμς Κάμερον δηλώνει πως η «Wonder Woman» αποτελεί ένα βήμα πίσω για τους γυναικείους χαρακτήρες στο Χόλιγουντ

Linda Hamilton 607

«Οση σημασία είχε για το φύλο και τους απανταχού σταρ των ταινιών δράσης τότε, άλλο τόσο πρόκειται για μια σημαντική δήλωση το να επιστρέφει αυτή η έμπειρη πολεμίστρια… Υπάρχουν 50χρονοι και 60χρονοι τύποι εκεί έξω που σκοτώνουν κακούς, αλλά δεν υπάρχει ένα αντίστοιχο τέτοιο παράδειγμα για γυναίκες» δήλωσε για την ηρωίδα του ο Κάμερον.

Ο Κάμερον και ο Μίλερ ετοιμάζουν μια νέα τριλογία που θα αποτελεί άμεση συνέχεια στο «Terminator 2: Judgment Day», με την ιστορία για τις νέες ταινίες να ανήκει στον Κάμερον και μια ομάδα σεναριογράφων να έχει ήδη αναλάβει το σενάριο.

Cameron 607 Ο Κάμερον με τους πρωταγωνιστές του στα γυρίσματα του «Terminator 2: Judgment Day»

Μαζί με την Χάμιλτον, φυσικά, θα επιστρέψει και ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ενώ η καινούργια τριλογία αναμένεται να συστήσει και μια σειρά από νέους χαρακτήρες: «Ξεκινάμε την αναζήτηση για μια γυναίκα γύρω στα 18, η οποία θα βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας ιστορίας».

Εχουμε απορία να δούμε αν ο Κάμερον θα καταφέρει να αναστήσει το πολύπαθο franchise, είναι ωστόσο ενθαρρυντικό ότι σκοπεύει να συνεχίσει την παράδοση των δυναμικών ηρωίδων που ο ίδιος ξεκίνησε στο Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμη