Buzz

Ας μην περιμένουμε (για την ώρα) μια ταινία «The Legend of Zelda» από την Illumination

στα 10

Ο CEO του στούντιο πίσω από την τεράστια επιτυχία «Super Mario Bro. Η Ταινία» δήλωσε πως όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί μιας ταινίας «The Legend of Zelda» είναι απλά φήμες.

Ας μην περιμένουμε (για την ώρα) μια ταινία «The Legend of Zelda» από την Illumination

Μετά και την τεράστια, αναμενόμενη, επιτυχία του «Super Mario Bro. Η Ταινία» στο box office, το οποίο μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω από 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι αναμενόμενο αρκετοί να υποθέσουν πως η συνεργασία του στούντιο animation της Illumination και της Nintendo να συνεχιστεί.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαν ακουστεί αρκετές φήμες και για μια animated ταινία ενός άλλου πετυχημένου franchise της Nintendo, το «The Legend of Zelda». Αλλά σύμφωνα με τον CEO της Illumination Κρις Μελεντάντρι, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ του Animation στο Annecy και μιλώντας στο The Wrap, κάτι τέτοιο δεν είναι στο πρόγραμμά τους.

«Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό. Εννοώ, μπορώ να καταλάβω πως ο κόσμος θα υποθέσει πολλά πράγματα, γιατί προφανώς είχαμε μια εξαιρετική εμπειρία δουλεύοντας μαζί [με τη Nintendo]. Η σχέση μου με τη Nintendo περιλαμβάνει πλέον τη συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο της, οπότε καταλαβαίνω πώς o κόσμος μπορεί να υποθέσει αυτά τα πράγματα. Αλλά όσον αφορά για αυτό, ήταν απλώς κάτι για το οποίο άκουγα πολλές φήμες. Το τι ακριβώς θα ακολουθήσει είναι μεταξύ της Nintendo και της Illumination.»

Διαβάστε ακόμα: O κόσμος λάτρεψε το «The Super Mario Bros. Η Ταινία» και αυτό φάνηκε στο box office

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Πάντως ο παραγωγός του παιχνιδιού «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» Εΐτζι Αονούμα και ο σκηνοθέτης του Χιντεμάρο Φουτζιμπαγιάσι είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους λίγο καιρό πριν να μεταφέρουν το franchise στο σινεμά. «Πρέπει να πω πως με ενδιαφέρει. Σίγουρα. Αλλά δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον οδηγεί και αυτόματα στην υλοποίηση, δυστυχώς», είπε ο Αονούμα. Και Φουτζιμπαγιάσι συμπλήρωσε πως «ίσως η φωνή των fans να είναι το πιο σημαντικό πράγμα εδώ.»

Η συνεργασία Illumination και Nintendo καλά κρατεί για την ώρα και αφού δεν θα δούμε, τουλάχιστον για την ώρα, ένα «The Legend of Zelda» στο σινεμά, ίσως να περιμένουμε ένα σίκουελ του «Super Mario Bros»;