Industry

O κόσμος λάτρεψε το «The Super Mario Bros. Η Ταινία» και αυτό φάνηκε στο box office

στα 10

Το «The Super Mario Bros. Η Ταινία» κατάφερε να γίνει η εισπρακτικότερη ταινία της χρονιάς ξεπερνώντας το «Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία».

O κόσμος λάτρεψε το «The Super Mario Bros. Η Ταινία» και αυτό φάνηκε στο box office

Το παγκόσμιο box office υποκλίθηκε στο φαινόμενο που ακούει στο όνομα Μάριο.

Το «The Super Mario Bros. Η Ταινία» κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία κερδίζοντας 337 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office κατακτώντας, μέχρι στιγμής, την θέση της εισπρακτικότερης ταινίας της χρονιάς, ξεπερνώντας τα 225.3 εκατομμύρια του «Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία».

Η ταινία κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του αμερικάνικου box office κερδίζοντας μόλις σε πέντε μέρες 204 εκατομμύρια δολάρια, ενώ από τις υπόλοιπες 70 χώρες στις οποίες άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε 173 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρις Πρατ θα είναι υπέροχος ως Μάριο. Τουλάχιστον αυτό λέει ο παραγωγός της ταινίας «Super Mario Bros.»

the super mario bros movie

Η ταινία κατάφερε να κάνει δεύτερο καλύτερο άνοιγμα για animation στην Αμερική, πίσω από το «Frozen II» της Disney με 228.2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και το καλύτερο άνοιγμα για ταινία βασισμένη σε video game σε 42 χώρες.

Εκτός από την αναγνωρισμένη μασκότ της Nintendo και τη νοσταλγία για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, η ταινία επωφελήθηκε από θετικές από στόμα σε στόμα κριτικές, αλλά μια πολύμηνη έλλειψη ταινιών που στοχεύουν σε ένα πιο οικογενειακό κοινό.

Για να μάθουμε πως το «The Super Mario Bros. Η Ταινία» τα πήγε και στο ελληνικό box office ας κάνουμε λίγες ώρες υπομονή ακόμα ως το απόγευμα.