Buzz

Ισως δούμε τελικά και το «The Legend of Zelda» στη μεγάλη οθόνη

στα 10

Μετά και την τεράστια επιτυχία του «Super Mario Bros. Η Ταινία», οι δημιουργοί του «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» ενδιαφέρονται να μεταφέρουν το παιχνίδι στη μεγάλή οθόνη.

Ισως δούμε τελικά και το «The Legend of Zelda» στη μεγάλη οθόνη

Το «Super Mario Bros. Η Ταινία» αποδείχτηκε μια τεράστια επιτυχία τόσο για τη Nintendo όσο και για το στούντιο animation της Illumination. Ο Μάριο, ο αγαπημένος ήρωας και μασκότ της Nintendo για αρκετές δεκαετίες, στην δεύτερη απόπειρα του στο σινεμά, αυτή την φορά ως animation, κατάφερε να κερδίσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, κάνοντας την ταινία την πιο εισπρακτικά πετυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Αυτό φυσικά έκανε τη Nintendo να σκέφτεται να μεταφέρει και άλλα franchise της στο σινεμά και ένα από αυτά είναι το εξίσου πολύ αγαπημένο «The Legend of Zelda». Λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» για το Nintendo Switch και μιλώντας στο Polygon ο παραγωγός του παιχνιδιού Εΐτζι Αονούμα και ο σκηνοθέτης του Χιντεμάρο Φουτζιμπαγιάσι μίλησαν για το ενδιαφέρον τους να μεταφέρουν το franchise στο σινεμά.

«Πρέπει να πω πως με ενδιαφέρει. Σίγουρα. Αλλά δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον οδηγεί και αυτόματα στην υλοποίηση, δυστυχώς», είπε ο Αονούμα. Και Φουτζιμπαγιάσι συμπλήρωσε πως «ίσως η φωνή των fans να είναι το πιο σημαντικό πράγμα εδώ.»

Διαβάστε ακόμα: O κόσμος λάτρεψε το «The Super Mario Bros. Η Ταινία» και αυτό φάνηκε στο box office

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

To «The Legend of Zelda» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο NES το 1983 από τους Σιγκερού Μιγιαμότο και Τακάσι Τέζουκα και θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές ναυαρχίδες της Nintendo. Η σειρά επικεντρώνεται στις διάφορες ενσαρκώσεις του Λινκ, ενός θαρραλέου νεαρού άνδρα της φυλής των ξωτικών, και της πριγκίπισσας Ζέλντα, μιας πριγκίπισσας που είναι η θνητή μετενσάρκωση της θεάς Χίλια, καθώς αγωνίζονται να σώσουν τη μαγική γη Χάιρουλ από τον Γκάνον, ένα κακό πολέμαρχο που έγινε βασιλιάς των δαιμόνων. Ο Γκάνον θέλει να χρησιμοποιήσει το Triforce, ένα ιερό λείψανο που άφησαν οι τρεις θεές που δημιούργησαν το βασίλειο του Χάιρουλ, για να ξαναφτιάξει τον κόσμο σύμφωνα με τη δική του σκοτεινή εικόνα.

Το «The Legend of Zelda» έχει εκατομμύρια οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα video game franchises όλων των εποχών. Μάλιστα ήταν και το αγαπημένο παιχνίδι του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος ονόμασε την κόρη του Ζέλντα, από το όνομα της πριγκίπισσας στην σειρά.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή για το Nintendo Switch.