Buzz

The Hunger Games: ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου μέρους!

στα 10

Μετά από 84 μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας της πολυαναμενόμενης τριλογίας «The Hunger Games».

The Hunger Games: ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου μέρους!

Αυτό θα πει ταχύτητα! Η Lionsgate μόλις ανακοίνωσε ότι o Γκάρι Ρος το συνεργείο και οι ηθοποιοί του ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας της «Hunger Games» τριλογίας, βασισμένης στα βιβλία της Σούζαν Κόλινς ( στα ελληνικά «Αγώνες Πείνας»).

Οι 84 μέρες για μία τέτοια υπερπαραγωγή φαντάζουν ως νέο ρεκόρ, στο οποίο πρέπει να βοήθησε σημαντικά και o Στίβεν Σόντερμπεργκ ως second unit σκηνοθέτης.

Οι εκπρόσωποι του στούντιο πάντως δηλώνουν ενθουσιασμένοι. «Αυτό που είδα να συμβαίνει στο γύρισμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που τώρα πλέον είμαι βέβαιος ότι δημιουργήσαμε την πιο κατάλληλη ομάδα για να μεταφέρει αυτή την επική ιστορία στην μεγάλη οθόνη δικαιώνοντας τα βιβλία της Σούζαν Κόλινς» δήλωσε ο Τζο Ντρέικ, διευθύνων παραγωγός και πρόεδρος του κινηματογραφικού τμήματος της Lionsgate.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαρτίου του 2012. Ομως, πιστέψτε μας, σε πολύ λίγο θα αρχίσει να βγαίνει το promotion υλικό - καθώς το μάρκετινγκ της ταινίας στοχεύει να κινηθεί στα μέτρα των «Twilight» ταινιών και να βομβαρδίσει το νεανικό κοινό με πληροφορία και εικόνα.

Οσοι πιστοί έχετε διαβάσει τα βιβλία και ανυπομονείτε - μείνετε συντονισμένοι στο flix!

Δείτε το πρώτο teaser των «Hunger Games»

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία

Μπείτε στο επίσημο site