Buzz

To πρώτο teaser τρέιλερ του «The Hunger Games» είναι εδώ!

στα 10

Tο πρώτο teaser trailer του «The Hunger Games» έτσι όπως έκανε την πρεμιερα του χθες το βράδι στα μουσικά βραβεία του MTV ανοίγει κυριολεκτικά την όρεξη για την ταινία φαινόμενο του 2012.

To πρώτο teaser τρέιλερ του «The Hunger Games» είναι εδώ!

Ισως ήταν ο βασικότερος (μόνος;) λόγος για να δεις τα χτεσινά MTV Video Music Awards: λίγα πλάνα από αυτό που αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο teen franchise στην μετά «Twilight» εποχή.

Στην πραγματικότητα μετά από μια τόσο καλοχτισμένη αναμονή, το κλιπ απλά ανοίγει την όρεξη για περισσότερα. Ο σκηνοθέτης Γκάρι Ρος, είχε άλλωστε προειδοποιήσει: «Βρισκόμαστε ακόμη σε γυρίσματα οπότε αυτό που θα δείτε είναι απλά ενα teaser. Μόνο αυτό είμαστε έτοιμοι να σας δείξουμε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι στο φιλμ θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι αληθινά επικές και απίστευτα συγκινητικές».

Αυτό που τελικά προβλήθηκε ήταν μια σύντομη σκηνή με την Κάτνις Εβερντίν (Τζένιφερ Λόρενς), να τρέχει σε ένα πυκνό και άγριο δάσος με ενα επιβλητικό voice over από τον συμπρωταγωνιστή της, Λίαμ Χέμσγουορθ να συνοδεύει την περιπλάνηση της. Γύρω της οι κίνδυνοι παραμονεύουν. Aυτή, όμως, είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως είναι η καλύτερη...

Μικρό, αλλά χορταστικό (τουλάχιστον για όσους μένουν...νηστικοί περιμένοντας το «The Hunger Games» το Μάρτιο του 2012), το teaser trailer που έκανε την πρεμιέρα του ως «πιο αποκλειστικό πεθαίνεις» στα χθεσινά μουσικά βραβεία του MTV παρουσιάστηκε από την ίδια την Τζένιφερ Λόρενς, έκανε τους απανταχού φανατικούς να βγάλουν ανάσες ανακούφισης (αφού όλα φαίνεται να βρίσκονται στη θέση τους) και έθεσε την αφετηρία για μια προωθητική καμπάνια που - να είστε σίγουροι! - δεν πρόκειται να δει το δάσος και να χάσει...το δέντρο.

Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα η Τζένιφερ Λόρενς προλόγισε το κλιπ λέγοντας «θα ήθελα να είμαι εκεί μαζί σας, αλλά είμαι στη Νότια Καρολίνα όπου γυρίζουμε την ταινία. Οπως πολλοί από σας είμαι μεγάλη θαυμάστρια των βιβλίων και ανυπομονώ να δω την ταινία τον Μάρτιο. Να μια πρώτη ματιά στο «The Hunger Games».

Δείτε την κι εσείς!

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ