Buzz

O Στίβεν Σόντερμπεργκ αναλαμβάνει τα συμπληρωματικά γυρίσματα του Hunger Games!

στα 10

Stop the press! Μέλη του συνεργείου του πολυαναμενόμενου «Hunger Games» του Γκάρι Ρος, έκαναν γνωστό μέσω των λογαριασμών τους στο twitter ότι περιμένουν τον Στίβεν Σόντερμπεργκ στα πλατώ, καθώς αναλαμβάνει σκηνοθέτης των συμπληρωματικών γυρισμάτων (second unit director).

O Στίβεν Σόντερμπεργκ αναλαμβάνει τα συμπληρωματικά γυρίσματα του Hunger Games!

Εφόσον διέψευσε ότι παραιτείται (βγάζοντας τον Ματ Ντέιμον αναξιόπιστο κουτσομπόλη) ο Στίβεν Σόντεμπεργκ αναλαμβάνει την μία δουλειά μετά την άλλη. Μετράμε: «Haywire», «Contagion», «Magic Mike» (με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ ως στρίπερ), μία βιογραφία για τον Λιμπεράτσι κι ένα δυο ακόμα για τα οποία έχουμε πολύ λιγότερες πληροφορίες.

Τώρα όμως ο Σόντερμπεργκ ανέλαβε κάτι άλλο, και το μαθαίνουμε από τα social media: μέλη του συνεργείου των Hunger Games, ανάμεσα τους και ο ηλεκτρολόγος Κρις Μπλάκστοουν ενημέρωσαν μέσω των twitter λογαριασμών τους ότι καταφτάνει στα πλατώ της ταινίας ο Στίβεν Σόντερμπεργκ για να αναλάβει τα συμπληρωματικά γυρίσματα (άλλες περιοχές, επαναληπτικά κλπ). «Holy shit! Μόλις έμαθα ότι περιμένουμε τον Στίβεν Σόντερμπεργκ που έρχεται στα #hungergames ως σκηνοθέτης 2nd Unit»

Αυτές οι συνεργασίες μπορεί να είναι σπάνιες, αλλά δεν είναι ότι δεν έχουν ξαναγίνει (ο Σαμ Ράιμι, για παράδειγμα, είχε κάνει 2nd Unit στην ταινία των Αδελφών Κοέν «The Hudsucker Proxy», στην οποία όμως συνυπέγραφε και το σενάριο). Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είναι πολύ φίλος με τον Γκάρι Ρος, και ταυτόχρονα ο Φιλ Μεσίνα (σκηνογράφος των Hunger Games) είναι στενός του συνεργάτης («Erin Brockovich », «Traffic», «Ocean's Eleven», «Ocean's Twelve», «Ocean's Thirteen, «The Good German», «Che»).

Αν κανείς συνδυάσει αυτούς τους παράγοντες με το γεγονός ότι ο Σόντερμπεργκ είναι διαβόητος για το πόσο άμεσος και γρήγορος είναι στα γυρίσματά του (το Hunger Games έχει πολύ σύντομα για την έκταση της παραγωγής γυρίσματα, και μάχη με το χρόνο για να βγει στις αίθουσες σε 7 μόλις μήνες!), η επιλογή του είναι απόλυτα αναμενόμενη.

Ανυπομονούμε.