Buzz

«Horns»: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ βγάζει κέρατα!

στα 10

Με σκηνοθέτη τον Αλεξάντρ Αζά, ο πρώην Χάρι Πότερ ετοιμάζεται να δώσει νέα διάσταση στον όρο «και κερατάς και δαρμένος»!

«Horns»: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ βγάζει κέρατα!

Μπορεί να είχαμε αμφιβολίες για την μετά – Χάρι Πότερ καριέρα του, αλλά ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μοιάζει να κάνει κάτι καλά! Αφότου δοκιμάστηκε στη «Γυναίκα με τα Μαύρα» με θεαματικά εισπρακτικά αποτελέσματα, κι ενώ προετοιμάζεται για το ρόλο του Αλεν Γκίνσμπεργκ στο «Kill Your Darlings» του Τζον Κροκίδας, αποδεικνύει ότι η σχέση του με το σινεμά του τρόμου έχει ακόμα μέλλον.

Στη θέση του Σάια Λα Μπεφ, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα πρωταγωνιστήσει στο «Horns», το νέο πόνημα του Αλεξάντρ Αζά, επίτιμου μέλους του splat pack και σκηνοθέτη του «Haute Tension», του «The Hills Have Eyes» και του «Πιράνχα 3D».

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ, σε σενάριο του Κιθ Μπιούνιν του «In Treatment» και… δίνει νέα διάσταση στον όρο «κερατάς». Ενας άνδρας που κατηγορείται για το βιασμό και το φόνο της κοπέλας του, ξυπνά ένα πρωί και βλέπει ότι στο κεφάλι του έχουν φυτρώσει αληθινά κέρατα. Αυτά όμως τα κέρατα έχουν μαγικές δυνάμεις, αναγκάζουν τους ανθρώπους να εξομολογούνται τις αμαρτίες τους και θ’ αποδειχτούν πολύτιμο όπλο για τον ήρωα, στην προσπάθειά του ν’ ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο του εγκλήματος για το οποίο κατηγορείται άδικα.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Red Granite Pictures, που αυτόν τον καιρό δουλεύει και το «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.