Buzz

O Μάρτιν Σκορσέζε γίνεται... ψηφιακός!

στα 10

Από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του φιλμ, ο Μάρτιν Σκορσέζε υπήρξε ωστόσο από τους πρώτους σκηνοθέτες που αναγνώρισε τα οφέλη της ψηφιακής εποχής. Τώρα, μετά το υπέροχο 3D του για το «Hugo» ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του: το ψηφιακό γύρισμα της νέας του ταινίας «The Wolf of Wall Street».

O Μάρτιν Σκορσέζε γίνεται... ψηφιακός!

«Μοιάζει ότι χάσαμε τη μάχη. Νομίζω ότι ο Μάρτι νιώθει ότι το φιλμ έχει φτάσει στο τέλος του και όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερος υποστηρικτής του φιλμ απ' αυτόν».

Αυτά δήλωσε η μόνιμη μοντέζ και προσωπική φίλη του Μάρτιν Σκορσέζε, Θέλμα Σουνμέικερ, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Empire, αποκαλύπτοντας στην πραγματικότητα πως ο πάλαι πότε υπέρμαχος του φιλμ σκηνοθέτης έχει σχεδόν αποφασίσει πως η νέα του ταινία, το «The Wolf of Wall Street» θα γυριστεί ψηφιακά.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το «The Wolf of Wall Street» θα είναι και τρισδιάστατο, παρόλες τις υποψίες που ήθελαν τον Σκορσέζε να έχει εντυπωσιαστεί τόσο από την 3D τεχνολογία (που, μεταξύ μας, αποθέωσε στο «Hugo») ώστε να θέλει από δω και πέρα κάθε του ταινία να έχει τρεις διαστάσεις.

Το «The Wolf of Wall Street» σηματοδοτεί την πέμπτη συνεργασία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και βασίζεται στα απομνημονεύματα του χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορτ, ο οποίος έζησε και έδρασε στις δεκαετίες του '80 και του '90, διάσημος για την γεμάτη sex drugs and rock 'n' roll ζωή του και την εμπλοκή του σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που γνώρισε ποτέ η Wall Street.

Στην ταινία, που αυτήν την εποχή ολοκληρώνει το καστ της, πρωταγωνιστούν ακόμη ο Ζαν Ντιζαρντέν του «The Artist», ο Τζόνα Χιλ, ο Κάιλ Τσάντλερ, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται για να συμμετάσχει και ο Ρομπ Ράινερ.

Διαβάστε περισσότερα για το «The Wolf of Wall Street»