Buzz

Σε ποια ταινία θα συμπρωταγωνιστούν ο Τομ Χίντλστον κι ο Εντι Ρέντμεϊν, φορώντας μόνο προβιές;

στα 10

Οι ήρωες του «Early Man» του Νικ Παρκ και της Aardman, θα μιλούν με τέλεια βρετανική προφορά!

Σε ποια ταινία θα συμπρωταγωνιστούν ο Τομ Χίντλστον κι ο Εντι Ρέντμεϊν, φορώντας μόνο προβιές;

O Νικ Παρκ σκηνοθετεί, στο μαγικό κόσμο της Aardman, την πρώτη του ταινία claymation μετά το οσκαρικό «Γουάλας και Γκρόμιτ στον Τεράστιο Λαχανόκηπο» του 2006. Πρόκειται για το «Early Man», μια προϊστορική κωμική περιπέτεια, που γυρίζεται αυτόν τον καιρό στο Μπρίστολ, τη γενέτειρα της Aardman Animations.

Για να μην ξεχνάμε: To αστείο κράτησε όσο ένα καλοκαίρι! Ο Τομ Χίνλτστον και η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι πια μαζί

εντι ρέντμεϊν 607

Η ιστορία του «Early Man» εκτυλίσσεται, φυσικά, στην προϊστορική εποχή, όταν στη Γη κυριαρχούσαν τριχωτά μαμούθ και άλλα ευμεγέθη κι ενίοτε απειλητικά πλάσματα. Εκεί ζει ο Νταγκ που, μαζί με τον βοηθό του, τον Χόγκνομπ, εμπνέει τη φυλή του ν' αντισταθεί στην παντοδύναμη Χάλκινη Εποχή, σε μια μάχη που δεν έχει ξαναγίνει, στον πρώτο αγώνα ποδοσφαίρου της (προ)ιστορίας.

Δείτε ακόμη: Ο Τομ Χίντλστον διαβάζει το «The Night Manager» για τα μάτια σας (και τ' αυτιά σας) μόνο

τομ χίντλστον 607

Ο Εντι Ρέντμεϊν δανείζει τη φωνή (και τη βρετανική προφορά του) στον Νταγκ, ενώ ένας άλλος, ακόμα πιο λαοφιλής συμπατριώτης του, ο Τομ Χίντλστον, θα υποδύεται φωνητικά τον «γελοιωδώς πομπώδη» Λόρδο Νουθ, κυβερνήτη της Χάλκινης Εποχής, παραδόπιστο τύραννο και κύριο αντίπαλο του Νταγκ. «Είμαι φαν του Νικ Παρκ και της Aardman απ' όταν θυμάμαι τον εαυτό μου,» δηλώνει ο Χίντλστον, «και νιώθω απίστευτα περήφανος που θα δουλέψω με τον Νικ και την ομάδα του σ' αυτήν την περιπέτεια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω να πάρει ζωή αυτός ο υστερικά αστείος κακός και που θα συνεργαστώ για πρώτη φορά με τον Εντι. Οταν διάβασα το "Early Man" ξεκαρδίστηκα στα γέλια. Ο Λόρδος Νουθ είναι μια τεράστια περοσωπικότητα, από κάθε άποψη και δε βλέπω την ώρα να τον γνωρίσει το κοινό.»

Πάρτε μια γεύση από την προετοιμασία του «Early Man» στο παρακάτω promo video και περιμένετε να δείτε την ταινία το 2018... μ.Χ.! Αρκετά πριν απ' αυτό, θα συναντήσουμε τον Εντι Ρέντμεϊν στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και τον Τομ Χίντλστον στο «Kong: Skull Island».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: