Buzz

Ο Τομ Χίντλστον διαβάζει το «The Night Manager» για τα μάτια σας (και τ' αυτιά σας) μόνο

στα 10

Περιμένοντας τα ΕΜΜΥS στις 18 Σεπτεμβρίου, για να δούμε αν το «The Night Manager» θα φύγει βραβευμένο, ο Τομ Χίντλστον διαβάζει on camera απόσπασμα του βιβλίου του Τζον Λε Καρέ. Τι φωνή, τι φωνή...

Ο Τομ Χίντλστον διαβάζει το «The Night Manager» για τα μάτια σας (και τ' αυτιά σας) μόνο

Κυκλοφορούν πολλά βίντεο στο youtube με τον Τομ Χίντλστον να απαγγέλει - από Σαίξπηρ μέχρι νεότερους ρομαντικούς ποιητές. Το ξέρει. Η φωνή του είναι τόσο γοητευτική, θα μπορούσε να διαβάζει τον τηλεφωνικό κατάλογο και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Σήμερα, και εν αναμονή της 68ης τελετής απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ στις 18 Σεπτεμβρίου (έχει 12 υποψηφιότητες!), η Guardian βάζει τον πρωταγωνιστή του «The Night Manager», της τηλεοπτικής σειράς που κέρδισε τις εντυπώσεις και τις κριτικές, να διαβάσει on camera αποσπάσματα του ομώνυμου βιβλίου του 1993 που υπογράφει ο βασιλιάς της κατασκοπικής λογοτεχνίας Τζον Λε Καρέ, σ' ένα 4λεπτο βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Ολοι θέλουν λίγο... Τομ Χίντλστον

Tom Hiddleston Reads The Night Manager 607

To «The Night Manager», ακολουθεί την ιστορία του Τζόναθαν Πάιν, ενός πρώην στρατιώτη που τώρα δουλεύει νυχτερινή βάρδια στην ρεσεψιόν ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Εκεί θα γνωρίσει την Σοφί μια Γαλλίδα αραβικής καταγωγής που έχει δεσμούς με τον Ρίτσαρντ Ονσλοου Ρόπερ, έναν Βρετανό έμπορο όπλων στην μαύρη αγορά. Η Σόφι θα δώσει στον Πάιν μια σειρά από ενοχοποιητικά έγγραφα για τον Ρόπερ τα οποία εκείνος θα προωθήσει σε έναν φίλο του στις μυστικές υπηρεσίες. Οταν όμως η Σόφι θα βρεθεί νεκρή, ο Πάιν θα συνεργαστεί ξανά με τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας για να αποκαλύψει τον Ρόπερ και να εκδικηθεί τον θάνατό της.

Ψηφίζουμε Τον Χίντλστον. Δαγκωτό. Και πατάμε play:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: