Buzz

Οι Ιντρις Ελμπα και Κρις Χέμσγουορθ τρολάρουν τον Τομ Χίντλστον (βίντεο)

στα 10

Οι τρεις συμπρωταγωνιστές του «Thor: Ragnarok» μεταξύ γυρισμάτων δεν σταματούν το χαβαλέ. Δείτε το βίντεο που ο Τομ Χιντλστον προσπαθεί να μαγνητοσκοπήσει τον ευχαριστήριο λόγο του για τη νίκη του στα TV Choice Awards. Αδύνατον...

Οι Ιντρις Ελμπα και Κρις Χέμσγουορθ τρολάρουν τον Τομ Χίντλστον (βίντεο)

Τα γυρίσματα του «Thor: Ragnarok» συνεχίζονται στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, κάτι που κρατά τον Τομ Χίντλστον μακριά από την Αμερική και τις απονομές των τηλεοπτικών βραβείων (όπου είναι το φαβορί για το «The Night Manager»).

Διαβάστε ακόμη: To αστείο κράτησε όσο ένα καλοκαίρι! Ο Τομ Χίνλτστον και η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι πια μαζί!

Στην είδηση ότι κέρδισε στα TV Choice Awards, ο Χίντλστον προσπάθησε να μαγνητοσκοπήσει τον ευχαριστήριό του λόγο. Μάταια.

Δείτε κι αυτό: Ο Τομ Χίντλστον διαβάζει το «The Night Manager» για τα μάτια σας (και τ' αυτιά σας) μόνο

Chris Hemsworth Idris Elba Tom Hiddleston 607

Οι συμπρωταγωνιστές του Ιντρις Ελμπα και Κρις Χέμσγουερθ μπήκαν στο πλάνο και τον τρολάρισαν.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Το «Thor: Ragnarok» είναι το 17ο φιλμ του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και πιάνει την υπόθεση από εκεί που την αφήσαμε στο «Dark World» του 2013, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Νεοζηλανδός Τάικα Γουατίτι της φήμης του «What We do in the Shadows», ενώ οι προσθήκες στο γνωστό καστ αντισταθμίζουν την απουσία της Νάταλι Πόρτμαν (που δεν επιθυμεί να ξαναγυρίσει στον αγαπημένο της με το σφυρί ποτέ) με τα ονόματα της Κέιτ Μπλάνσετ και της Τέσα Τόμσον.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες του «Thor: Ragnarok» είναι ο Νοέμβριος του 2017.

Διαβάστε περισσότερα: