Buzz

Κι από το πουθενά, ένα reboot για το «Hellboy»

στα 10

O δημιουργός του Hellboy, Μάικ Μινιόλα, ανακοίνωσε στο Facebook το reboot με νέο σκηνοθέτη, νέο πρωταγωνιστή, τα πάντα νέα...

Κι από το πουθενά, ένα reboot για το «Hellboy»

Πολλοί ήταν αυτοί που ήλπιζαν σε ένα τρίτο «Hellboy». Ήταν ένα από τις κινηματογραφικές μεταφορές του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο οι οποίες έσφυζαν από φαντασία και περιπέτεια. Αλλά δυστυχώς, παρόλες τις προσπάθειες του πρωταγωνιστή Ρον Πέρλμαν αλλά και του ίδιου του Ντελ Τόρο, δυστυχώς μια ακόμη συνέχεια με τις περιπέτειες του δαίμονα Anung Un Rama δεν πρόκειται να δούμε.

Διαβάστε ακόμα: Οι 10 αγαπημένες ταινίες του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Όμως, σχεδόν από το πουθενά, ο δημιουργός του Hellboy Μάικ Μινιόλα πόσταρε στην σελίδα του στο Facebook ένα νέο που έκανε τους πάντες να μιλάνε γι’αυτό. Το «Hellboy» ετοιμάζεται για το δικό του reboot με καινούργιο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη. Και μάλιστα θα είναι R-rated (ακατάλληλο για κάτω των 18 χρονών).

Ο Νιλ Μάρσαλ, ο σκηνοθέτης του «Descent» αλλά και αρκετών επεισοδίων του «Game of Thrones», θα αναλάβει την σκηνοθεσία και ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, γνωστός από τον ρόλο του ως ο αστυνομικός Τζιμ Χόπερ από το «Stranger Things», θα αντικαταστήσει τον Ρον Περλμαν στον ρόλο του Hellboy. Μέχρι στιγμής αυτές ήταν οι πληροφορίες που ήταν διατεθειμένος να μοιραστεί ο Μινιόλα, αλλά υπόσχεται πως σύντομα θα υπάρξουν και περισσότερα νέα.

Παρόλο που τα νέα είναι ευχάριστα, έρχονται ταυτόχρονα να προκαλέσουν και μερικούς ενδοιασμούς σε όλους τους φανς του κόκκινου δαίμονα. Οι δυο προηγούμενες ταινίες του Ντελ Τόρο είχαν καταφέρει να πιάσουν στην τελειότητα το κλίμα των ιστοριών του Μινιόλα, ενώ ο Πέρλμαν ήταν εξαιρετικός στο ρόλο του Hellboy, και αρκετοί είναι αυτοί που δεν κρύβουν τον φόβο τους για το ότι ο Μάρσαλ και ο Χάρμπορ δεν θα καταφέρουν να τους φτάσουν.

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την ίδια την ταινία, οι οποίες ελπίζουμε να έρθουν σύντομα.

Διαβάστε ακόμη

Tags: hellboy