Buzz

Το «Hellboy 3» δεν θα γίνει, κι αυτό είναι 100% σίγουρο σύμφωνα με τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

στα 10

Με ένα tweet του, ο σκηνοθέτης των ταινιών Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, βάζει τέλος στις όποιες προσδοκίες είχαν οι φανς των ταινιών να δουν τον αγαπημένο τους ήρωα ξανά στην μεγάλη οθόνη.

Το «Hellboy 3» δεν θα γίνει, κι αυτό είναι 100% σίγουρο σύμφωνα με τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που ο δαίμονας Anung Un Rama (γνωστός ως Hellboy) έκανε την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση, πολεμώντας στο πλευρό των ανθρώπων εναντίον των δυνάμεων του κακού. Από τότε οι φανς, κι όχι μόνο, περίμεναν διακαώς την επιστροφή του, με τον σκηνοθέτη των δυο προηγούμενων ταινιών Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο να πετάει, ενίοτε, διάφορα στοιχεία για μια τρίτη ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Οι 10 αγαπημένες ταινίες του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

hellboy

Δυστυχώς, όμως, σε ένα πρόσφατο tweet του Ντελ Τόρο σχετικά με την πρόοδο του πρότζεκτ αυτού, ο ίδιος είπε πως μετά από συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους για την ταινία, το «Hellboy 3» δεν πρόκειται να γίνει. Κι αυτό είναι 100% σίγουρο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για το οποίο η ταινία δεν θα γίνει τελικά, μιας και τον προηγούμενο μήνα ο Ντελ Τόρο με ένα επίσης tweet του είχε πει πως θα κάτσει να μιλήσει με τον Hellboy τον ίδιο Ρον Πέρλμαν, και τον δημιουργό του Μάικ Μινιόλα εάν μια δημοσκόπηση για την ταινία έφτανε τις 100.000 ψήφους σε 24 ώρες (το οποίο από ότι φαίνεται το κατάφερε).

Ο ίδιος ο Πέρλμαν είχε πει το 2015 πως ο Ντελ Τόρο είχε μεγαλοπρεπή σχέδια για την δεύτερη συνέχεια, αν ποτέ γυριζόταν, και ότι η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις προηγούμενες ταινίες το «χρωστάει στο κοινό της» να την υλοποιήσει. Παρόλες τις καλές προθέσεις του Ντελ Τόρο όμως, ο ίδιος ο Μινιόλα και το στούντιο πίσω από την δημιουργία των ταινιών, είχαν ανακοινώσει το 2008, μετά την κυκλοφορία του «Hellboy 2: Η Χρυσή Στρατιά», ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη

Tags: hellboy