Buzz

O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο υπόσχεται να μας «τρομάξει» με ένα ψυχροπολεμικό love story

στα 10

Η νέα κινηματογραφική περιπέτεια του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο θα διαδραματίζεται εν μέσω Ψυχρού Πολέμου. Και θα είναι μια ερωτική ιστορία.

Flix Team
O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο υπόσχεται να μας «τρομάξει» με ένα ψυχροπολεμικό love story

Το φιλμ που δεν έχει ακόμη τίτλο και βρίσκει τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο σε ένα διάλειμμα από τον τρόμο και τη φαντασία, διαδραματίζεται στην Αμερική του 1963 εν μέσω Ψυχρού Πολέμου και είναι μια θυελλώδης ερωτική ιστορία από αυτές που μοιάζουν πάντα καταδικασμένες να γεννιούνται και να πεθαίνουν μόνο στο σινεμά.

Τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Οκτάβια Σπένσερ και η Σάλι Χόκινς, ενώ το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο που για την ώρα κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την υπόθεση της ταινίας - θέλοντας μάλλον να μας εκπλήξει (ή να μας τρομάξει) τη στιγμή που δεν θα το περιμένουμε.

Διαβάστε ακόμη: Οι 10 αγαπημένες ταινίες του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ταινία που θα ακολουθήσει στη φιλμογραφία του Μεξικανού δημιουργού μετά την ελαφρά αποτυχία του «Crimson Peak». Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ωστόσο, συνεχίζει να δουλεύει σε μια stop-motion animation του «Πινόκιο» που έχει ξεκίνησει από το 2008, στο σενάριο του «Pacific Rim: Maelstrom» και στο τηλεοπτικό «The Strain».

Δείτε εδώ ένα όμορφο βίντεο με τίτλο «The Imagination of Guillermo Del Toro»:

Διαβάστε ακόμη: