Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Τζένιφερ Λόρενς κράζει τις οσκαρικές συνυποψήφιές της στο Saturday Night Live (χαλαρώστε, κάνει πλάκα)

στα 10

Δείτε τα σατιρικά βίντεο από το χθεσινό Saturday Night Live, όπου η τιμητική παρουσιάστρια Τζένιφερ Λόρενς κράζει τις οσκαρικές της αντίζηλες, το «Hunger Games» και τον... αγέλαστο Τόμι Λι Τζόουνς.

Η Τζένιφερ Λόρενς κράζει τις οσκαρικές συνυποψήφιές της στο Saturday Night Live (χαλαρώστε, κάνει πλάκα)
«Jessica Chast-ain't you're gonna win on my watch!»

Η Τζένιφερ Λόρενς κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου (Κωμωδία/Μιούζικαλ) την προηγούμενη Κυριακή και, έξι μέρες μετά, ξεκίνησε την guest εμφάνισή της στο Saturday Night Live με κέφια! Εναν μονόλογο, σατιρικά γραμμένο, να φωτογραφίζει την οσκαρική κόντρα: είπε 2 φωνήεντα, χιουμοριστικά και απολαυστικά, στις συνυποψήφιες αντίζηλές της Τζέσικα Τσαστέιν, Κουαβεζανέι Γουόλις, Ναόμι Γουότς και Εμανουέλ Ριβά.

«Τζέσικα, σκότωσες τον Μπιν Λάντεν; Εγώ στο Winter's Bone σκότωσα έναν σκίουρο, τον έγδαρα και τον έφαγα. Γουόλις, πήρε τηλέφωνο το αλφάβητο, θέλει πίσω τα γράμματά του. Ναόμι, it's impossible να με νικήσεις. Και μία 86 Γαλλία, ε νομίζω ότι την έχω!»

Μόνο που δεν κατάφερε να τον βγάλει θρασύ και προκλητικό. Για κάθε μία συνυποψήφια, στρίμωχνε και την πραγματική της άποψη ενδιάμεσα - ίσως γιατί το αστείο που έκανε για την «Μύριελ Στριπ» στις Χρυσές Σφαίρες σε κάποιους δεν φάνηκε αστείο, αλλά αλαζονικό.



.

Δεν σταμάτησε όμως μόνο στην σάτιρα του γυναικείου ανταγωνισμού. Ενα από τα παραλειπόμενα των Χρυσών Σφαιρών που συζητήθηκε και σχολιάστηκε ευρέως την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν η στάση του Τόμι Λι Τζόουνς. Οσες φορές έκοψε η κάμερα στη θέση του, ήταν αγέλαστος, μονοκόμματος, μοχθηρός. Να πώς τον σατίρισε το SNL χθες βράδυ, με τη βοήθεια της Τζένιφερ...


.

Τέλος, ένα βίντεο στο οποίο η Τζένιφερ διακωμωδεί τα «Hunger Games» και ειδικά το πώς θα λάμβαναν χώρα στη σημερινή πραγματικότητα του επαγγελματικού αθλητισμού (δίνοντας press conferrence μετά - σχεδόν πιο σημαντική και από το τι κάνει ο ίδιος ο αθλητής μέσα στο γήπεδο).


Διαβάστε περισσότερα για την οσκαρική κούρσα ή μπείτε κατευθείαν στο οσκαρικό stream του Flix: