Buzz

«H επιλογή είναι στα χέρια σου, Νώε»: νέο τρέιλερ για το «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι

στα 10

Πιο κοντά στις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, το διεθνές τρέιλερ του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι αποκαλύπτει μια ταινία που κάνει τη λέξη «βιβλική» να μοιάζει λίγη.

«H επιλογή είναι στα χέρια σου, Νώε»: νέο τρέιλερ για το «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι

Το πρώτο τρέιλερ του «Noah», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν καθοριστικό για την όποια μοίρα της ταινίας του Ντάρεν Αρονόφσκι στο εγγύς μέλλον.

Πρώτον, επιβεβαίωσε πως η ταινία δεν είναι ένας μύθος στο κεφάλι του Ντάρεν Αρονόφσκι και πως μετά από πολλές περιπέτειες της παραγωγής είναι μάλλον έτοιμη.

Δεύτερον, απογοήτευσε τους περισσότερους από τους φανατικούς του σκηνοθέτη που τον προτιμούν σε πιο «κλειστές» ταινίες (τύπου «Μαύρος Κύκνος») και όχι σε μια ταινία που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσε να γυρίσει ο οποιοσδήποτε μπλοκμπαστεράς.

Τρίτον, έκανε το Χόλιγουντ να τρίβει τα χέρια του μπροστά σε ένα πραγματικό μεγαθήριο επικών διαστάσεων με ειδικά εφέ που κόβουν την ανάσα και πραγματική βιβλική αύρα που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα της.

Το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε εδώ για το διεθνές κοινό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό και για τους πολέμιους του φιλμ ακόμη πιο κιτς:


Διαβάστε ακόμη: