Buzz

«Zanbato»: Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

στα 10

Παράλληλα με τη δική του εκδοχή για τον Πινόκιο, που ετοιμάζει για το Netflix, ο Μεξικανός σκηνοθέτης έχει στα σκαριά ένα ακόμα φιλμ, με παραγωγό τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.

«Zanbato»: Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, παραγωγές ταινιών άλλων σκηνοθετών: Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σίγουρα ξέρει πώς να κρατά τον εαυτό του απασχολημένο. Μετά τα Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας που απέσπασε για τη «Μορφή του Νερού», ο Ντελ Τόρο έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τον Πινόκιο που θα σκηνοθετήσει για λογαριασμό του Netflix, ωστόσο ένα ακόμα πρότζεκτ του Μεξικανού σκηνοθέτη ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια.

Μολονότι πρόκειται για ένα σχέδιο που ο Ντελ Τόρο έχει στα σκαριά εδώ και έξι περίπου χρόνια και το οποίο εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά, τίποτα δεν είχε διαρρεύσει μέχρι τώρα – και η αλήθεια είναι ότι οι λεπτομέρειες είναι ακόμα εξαιρετικά λιγοστές.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο να μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο (!) σε μία διαφήμιση του 1991

Guillermo del Toro 607

Το μόνο που έχει δημοσιευτεί μέχρι σήμερα για το φιλμ και την υπόθεσή του, είναι ότι θα φέρει τον τίτλο «Zanbato» και έχει ως ηρωίδα ένα κορίτσι με θανάσιμες μαχητικές ικανότητες. Ο Ντε Τόρο έσπευσε να διορθώσει μάλιστα τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αναφέροντας στο twitter ότι δεν πρόκειται για μια ταινία με νίντζα, έστω κι αν υπάρχουν νίντζα σε αυτήν.


Ο Ντελ Τόρο θα υπογράφει τόσο τη σκηνοθεσία όσο και το σενάριο της ταινίας, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, μέσω της εταιρείας του, Bad Robot.

Ομολογουμένως, η ιδέα δεν ακούγεται ακριβώς πρωτότυπη, ούτε τόσο «φανταστική» για τα συνήθη δεδομένα του παραμυθά σκηνοθέτη, το πιθανότερο είναι όμως ότι ο Ντελ Τόρο θα επιφυλάσσει εκπλήξεις στον τρόπο που θα χειριστεί και θα εμπλουτίσει το γνώριμο αυτό στόρι.

Διαβάστε ακόμη