Buzz

H Τζένιφερ Κεντ «μαγειρεύει κάτι» με τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

στα 10

Να τι μάθαμε για τα επόμενα σχέδια της σκηνοθέτη του «The Babadook» και του «The Nightingale».

H Τζένιφερ Κεντ «μαγειρεύει κάτι» με τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Η Τζένιφερ Κεντ έκανε μια από τις καλύτερες και πιο τρομακτικές ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων με το «The Babadook» και το 2018 επέστρεψε με το εξίσου συναρπαστικό μα εντελώς διαφορετικό σε ύφος «The Nightingale».

Με την ταινία της να κάνει μετά τo Φεστιβάλ Βενετίας την αμερικανική πρεμιέρα της στο Sundance, η Κεντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους εκεί, αποκάλυψε τα επόμενα σχέδιά της, που περιλαμβάνουν μια συνεργασία με έναν από τους καλύτερους storytellers των ημερών μας.

Δείτε ακόμη: To Σκοτεινό Σύμπαν της Universal ξαναζωντανεύει με το «The Invisible Man» αυτή την φορά ως ταινία τρόμου

«Μαγειρεύουμε κάτι [με τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο]. Εν τούτοις, αν και δεν είμαι μυστικοπαθής, δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Μπορώ να πω, όμως, ότι θα είναι κάτι τρομακτικό κι ότι θαυμάζω πραγματικά και τον ίδιο και τη δουλειά του. Νομίζω ότι είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης και ανυπομονώ να μάθω περισσότερα. Βρισκόμαστε ακόμη στα πρώτα στάδια της συνεργασίας μας».

guillermo del toro 607

Και ναι, η αλήθεια είναι ότι κι εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα, καθώς τα παραπάνω δεν μας δίνουν καμία πληροφορία για το είδος της συνεργασίας τους, το μέσο για το οποίο προορίζεται και τον ρόλο που θα αναλάβει ο κάθε ένας από τους δύο εμπλεκόμενους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα!

Δείτε ακόμη: