Buzz

Eνα… μπομπάτο μιξ από posters για τους Φύλακες του Γαλαξία. Ξανά!

στα 10

Η πιο διαστημική, ανορθόδοξη και ακαταμάχητη οικογένεια της Marvel επιστρέφει και ο γαλαξίας το γιορτάζει με νέα πολύχρωμα, fun και, ενίοτε, ρετρό posters!

Eνα… μπομπάτο μιξ από posters για τους Φύλακες του Γαλαξία. Ξανά!

Από την Γη μέχρι την άκρη του γαλαξία κι από τις κιθάρες των Fleetwood Mac στο «The Chain» μέχρι τον ρομαντισμό του «Bring it on Home to Me» του Σαμ Κουκ, «ενός από τους σπουδαιότερους γήινους τραγουδιστές όλων των εποχών», η επιστροφή των «Φυλάκων του Γαλαξία» είναι το ίδιο ανάλαφρη με την πρώτη φορά, εξίσου γεμάτη περιπέτεια, με τις ίδιες (και ίσως περισσότερες) δόσεις ακαταμάχητου σαπουνοπερικού δράματος και ακόμη περισσότερους αξιολάτρευτους χαρακτήρες (διότι ένα δέντρο που λέει κάτι που ακούγεται συνεχώς ως «I am groot» και ένα ρακούν - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΚΟΥΝ! - που μιλάει φτύνοντας προσβολές σε κάθε κατεύθυνση είναι πια απόλυτα ρεαλιστικοί χαρακτήρες).

Διαβάστε ακόμα: Make Mine Marvel: Ο πλήρης οδηγός του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel

Για να γιορτάσει λοιπόν την παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας, η ηλεκτρονική καλλιτεχνική κολεκτίβα του Poster Posse εμπνεύστηκε από τις pop επιρροές, την μουσική παιδεία και την χρωματική φαντασμαγορία του φιλμ για να παρουσιάσει μια σειρά από αφίσες που αναδεικνύουν την παιχνιδιάρικη αυθάδεια αλλά και τη μεγάλη καρδιά που κρύβουν καλά μέσα της τούτη η ανορθόδοξη οικογένεια, έτοιμη κάθε στιγμή να σώσει τον Γαλαξία από τις χειρότερες απειλές αλλά και να επιλύσει με θόρυβο τα εσωτερικά, «ανείπωτα» ζητήματά της, με τα δύο προηγούμενα ενδεχόμενα να μην είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα.

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Andy Fairhurst 607

The Goonies by Drew Struzan 607 Η αφίσα που δημιούργησε ο Andy Fairhurst για τους «Φύλακες του Γαλαξία 2» και η αυθεντική αφίσα του Drew Struzan για τα Goonies που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης.

Δείτε στη συνέχεια όλα τα posters της ομάδας, τα οποία κινούνται από το δημιουργικά μινιμαλιστικό μέχρι το απελευθερωτικά πληθωρικό και αγκαλιάζουν σύσσωμο το καστ της ταινίας, και ενισχύστε την καλλιτεχνική εμπειρία ακούγοντας το mixtape που αποτελεί και τον συναισθηματικό κορμό του φιλμ. I am Groot.

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Doaly 607 Artwork από τον Doaly

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Jérémy Pailler 607 Artwork από τον Jérémy Pailler

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Kaz Oomori 607 Artwork από τον Kaz Oomori

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Ben Mcleod 607 Artwork από τον Ben Mcleod

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Doaly 607 Artwork από τον Doaly

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Vincent Aseo 607 Artwork από τον Vincent Aseo, εμπνευσμένο από το εξώφυλλο του «Bohemian Rhapsody» των Queen

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Orlando Arocena 607 Artwork από τον Orlando Arocena, εμπνευσμένο από το εξώφυλλο του «British Steel» των Judas Priest

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Luke Butland 607 Artwork από τον Luke Butland

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Rodolfo Reyes 607 Artwork από τον Rodolfo Reyes

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Rafal Rola 607 Artwork από τον Rafal Rola

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Matt Needle 607 Artwork από τον Matt Needle

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Chris Malbon 607 Artwork από τον Chris Malbon

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Simon Delart 607 Artwork από τον Simon Delart

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Andrew Swainson 607 Artwork από τον Andrew Swainson

Guardians of the Galaxy Vol.2 by Julien Rico 607 Artwork από τον Julien Rico

ΥΓ: Σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία, ο καλλιτέχνης Matt Ferguson εμπνέεται από τον «Πόλεμο των Άστρων» για να αποδείξει ότι οι καλλιτεχνικές επιρροές, όταν αξιοποιούνται σωστά, μπορούν να οδηγήσουν σε νέα pop αριστουργήματα.

Guardians of the Galaxy Star Wars 607

Guardians of the Galaxy Vol. 2 The Empire Strikes Back 607

Οι «Φύλακες του Γαλαξία 2» προβάλλονται από την Πέμπτη, 4 Μαΐου και στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.

Περισσότερη Poster Art

Guardians of the Galaxy Vol. 2 607