Φεστιβάλ / Βραβεία

Μέριλ Στριπ & Ρενέ Ζελβέργκερ υποψήφιες για Grammy!

στα 10

Δυο οσκαρικές κυρίες, φέτος πάνε για Grammy!

Μέριλ Στριπ & Ρενέ Ζελβέργκερ υποψήφιες για Grammy!

Ποιος χρειάζεται ένα ακόμα Οσκαρ; Οχι αυτές οι δύο κυρίες - οι Μέριλ Στριπ και Ρενέ Ζελβέγκερ, φέτος, έβαλαν πλώρη για τα Grammys.

Χθες που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των μεγαλύτερων μουσικών και ηχοακουστικών βραβείων , ακούσαμε το όνομα της Μέριλ Στριπ (όχι για το «Prom» του Ράιαν Μέρφι, καθώς αυτό δεν έχει κάνει πρεμιέρα ακόμα) αλλά... για τη audio-book ενός παραμυθιού: του «Charlotte’s Web».

Δείτε κι αυτό: «Τhe Prom»: Ακούστε την Μέριλ Στριπ να ραπάρει για την Μισέλ Ομπάμα

the prom 607

Στο παρελθόν, στην ίδια κατηγορία, η Στριπ έχει βρεθεί υποψήφια 4 ακόμα φορές (για τα «The Velveteen Rabbit» (1986), «The Tailor of Gloucester» (1989), «The Tale of Peter Rabbit» (1989) και «A Series of Unfortunate Events: The Bad Beginning», 2006). Το 2009, το soundtrack του «Mamma Mia!» ήταν επίσης υποψήφιο - αλλά έχασε από το αντίστοιχο του «Juno».

Η Στριπ δεν έχει κερδίσει το βραβείο ποτέ.

Διαβάστε κι αυτό: Υποδεχτείτε τα Οσκαρ του Covid και του Netflix

Judy 607

Το όνομα της Ρενέ Ζελβέγκερ ακούστηκε στην κατηγορία των pop vocal albums: είναι υποψήφια για την ερμηνευτική δουλειά της πάνω στα τραγούδια της Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy». Είναι η πρώτη της υποψηφιότητα και, αν κερδίσει, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της Τζένιφερ Χάντσον, η οποία για το «Dreamgirls» κέρδισε και Οσκαρ και Grammy.

Πλάκα έχουν φέτος τα βραβεία...

Διαβάστε περισσότερα: