Buzz

«Godzilla»: δείτε 5 ακυκλοφόρητες σκηνές κι ένα 11λεπτο making of

στα 10

Νέα αποκαλυπτικά movie clips κι ένα χορταστικό βίντεο από τα γυρίσματα μας χαρίζουν περισσότερη εικόνα του τέρατος που, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, υπόσχεται να μας βάλει φωτιές. Να σαρώσει τα πάντα.

«Godzilla»: δείτε 5 ακυκλοφόρητες σκηνές κι ένα 11λεπτο making of

Ο «Godzilla» του Γκάρεθ Εντουαρντς θα ξεκινήσει τη σαρωτική επέλασή του σε 10 μόλις μέρες. Η ωστική του δύναμη έχει φανεί ήδη. Η εμπορική του επιτυχία μοιάζει δεδομένη, αλλά επιπλέον ελλοχεύει και η προσδοκία μίας ταινίας που θα μας εκπλήξει. Τουλάχιστον, από όσα trailers και teasers έχουμε δει μέχρι στιγμής, φαίνεται η διάθεση του σκηνοθέτη να πλάσει μία ατμόσφαιρα ζοφερή, σκοτεινή και επικίνδυνη - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εικόνα δεν είναι εντυπωσιακή στη 3D της ειδικά διάσταση, το action καταιγιστικό, τα εφέ αναμενόμενα θεαματικά.

Ταυτόχρονα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο κάστ, το οποίο δεν συμπεριλαμβάνει τους ηθοποιούς που κάποιος θα επέλεγε για το τυπικό blockbuster, (Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Ολσεν, Μπράιαν Κράνστον, Ζιλιέτ Μπινός, Ντέιβιντ Στραδέρν και Σάλι Χόκινς) θα σηκώσει το βάρος μίας δυνατής δραματουργίας. (Κι από μόνος του ο Μπράιαν Κράνστον πάντως μοιάζει συγκλονιστικός...)

1

Πάντως από τους παραγωγούς στη Legendary Pictures που μιλάνε με παιδικό σχεδόν πάθος στις συνεντεύξεις τους για το «τέρας», το «σύμβολο», την «παράδοση» του «Godzilla», μέχρι τους πρωταγωνιστές που συζητούν με σοβαρότητα τον τόνο και το ύφος του σεναρίου, περιμένουμε να βγει από το νερό κάτι που δε θα πετάξει απλώς λίγη παραπάνω αλμύρα στο ποπ κορν μας.

Για να δούμε...

Προς το παρόν, το νέο υλικό που μόλις κυκλοφόρησε (αποκλειστικά στο collider.com) μας χαρίζει μία κλεφτή ματιά σε 5 σκηνές της ταινίας (η τελευταία μάλιστα μας προδίδει ότι δε θα δούμε μόνο ένα τέρας!), αλλά κι ένα 11λεπτο βίντεο με παρασκηνιακές λεπτομέρειες από τα γυρίσματα, τη ψηφιακή επεξεργασία και τις προκλήσεις μίας τόσο επικής παραγωγής.

Απολαύστε τα (προσοχή όμως, ακολουθούν spoilers):



Περισσότερος «Godzilla»: