Buzz

Ακόμη πιο μεγάλο, πιο θορυβώδες, πιο εντυπωσιακό τρέιλερ για το «Godzilla»

στα 10

Βαρεθήκατε ήδη; Μην βιάζεστε. Με κάποιον περίεργο τρόπο το reboot του «Godzilla» μοιάζει να έχει ένα ενδιαφέρον. Πρωτίστως εικαστικό. Το καινούριο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε το επιβεβαιώνει.

Ακόμη πιο μεγάλο, πιο θορυβώδες, πιο εντυπωσιακό τρέιλερ για το «Godzilla»

Update 06.04: Δείτε το ολοκαίνουριο, extended trailer παρακάτω

Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρει καθόλου η υπόθεση, καθόλου οι ατάκες τύπου «God Help us All», καθόλου το να μάθει κανείς το λόγο γιατί ακόμη ένας «Godzilla» στην ταλαίπωρη κινηματογραφική ιστορία.

Το μόνο ίσως που ενδιαφέρει είναι πως βρισκόμαστε μπροστά σε έναν θρίαμβο των ειδικών εφέ που ζωντανεύουν το τέρας πιο τρομακτικά από ποτέ και μάλιστα σε μια σκοτεινή εκδοχή του, ζοφερή τόσο ώστε να μην αποτρέψει και το target group του που ενδιαφέρεται για αχαλίνωτη δράση και θόρυβο μέχρι του σημείου της κώφωσης.

Δείτε το καινούριο τρέιλερ του «Godzilla» παρακάτω, θυμηθείτε πως για κάποιο λόγο στην ταινία παίζουν οι Αααρον Τέιλορ - Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Ολσεν, Μπράιαν Κράνστον, Ντέιβιντ Στραδέρν, Κεν Γουατανάμπε, Ζιλιέτ Μπινός και Σάλι Χόκινς και υπομονή μέχρι τις 16 Μαΐου που θα γνωρίζουμε αν βρισκόμαστε για άλλη μια φορά μπροστά σε κάτι «πολύ κακό για το τίποτα».


**Διαβάστε ακόμη**: - [«Godzilla» πρώτο trailer: θα πέσετε από τα σύννεφα!](https://flix.gr/news/godzilla-proto-trailer-tha-pesete-apo-ta-synnefa.html)**Update 06.04: Δείτε το ολοκαίνουριο, extended trailer παρακάτω**

Tags: godzilla