Buzz

«Girls Night In»: η Ρίτα Γουίλσον τώρα και pop singer (κι ο Τομ Χανκς πάλι σε video clip!)

στα 10

Η Ρίτα Γουίλσον κυκλοφορεί νέο single, μαζεύει τις φίλες της για να γυρίσουν το βίντεο κλιπ και ο σύζυγος Τομ Χανκς κάνει ένα μικρό, αλλά αστείο, cameo.

«Girls Night In»: η Ρίτα Γουίλσον τώρα και pop singer (κι ο Τομ Χανκς πάλι σε video clip!)

Η Ρίτα Γουίλσον εδώ και τρία χρόνια έχει αποφασίσει να κυνηγήσει την αγάπη της και για το τραγούδι, κυκλοφορώντας το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ «AM/FM». Και φαίνεται ότι δεν σταματά εδώ. Το νέο της single «Girls Night In» κυκλοφόρησε σήμερα (μπορείτε να το κατεβάσετε από τα iTunes και Amazon ) και μαζί και το πολύ γυναικείο βίντεο κλιπ του.

Η Γουίλσον λατρεύει να μαζεύει τις φιλενάδες της για «girls nights in», όπου μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να νιώθουν ότι εκτείθενται στον κόσμο. Αυτό παρακινεί και το ίδιο το τραγούδι με τους στίχους του: μαζευτείτε τα κορίτσια, βγάλτε τα τακούνια, ανοίξτε το κρασί, χορέψτε σαν να μην σας βλέπει κανείς.

Για αυτό και στο βίντεο του κομματιού, το Ριτάκι έχει συγκεντρώσει τις πραγματικές της φίλες (ανάμεσά τους και η Sara Bareilles) όπου τραγουδούν karaoke, παίζουν παντομίμα και τρώνε cupcakes. Μόνο που κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και... μπαίνει ο σύζυγος. Ο Τομ Χανκς φαίνεται πώς έχει βαλθεί μέσα σ' ένα μήνα να εμφανίζεται σε μουσικά βίντεο. Μετά το «I Really Like You» της Carly Rae Jepsen, τώρα γίνεται ο «αθέμιτος» επισκέπτης του γυναικείου πάρτυ. Η αντίδρασή του όταν τις βλέπει στο σαλόνι είναι ανεκτίμητη.

Και αυτή ήταν ιδέα της Γουίλσον: «Πάντα αναρωτιώμουν τι θα συνέβαινε αν έμπαινε μέσα ο Τομ, σε μία τέτοια βραδιά που έχω συγκεντρώσει τα κορίτσια και είμαστε εντελώς ο εαυτός μας - στην πιο τρελή, ανόητή του έκφανση. Πώς αντιδρά ο σύντροφός σου όταν σε βλέπει σε κέφια, ανάμεσα σε φίλες που δεν σε κρίνουν. Πώς θα του φαινόταν...»

Δείτε εδώ:

.

Διαβάστε περισσότερα: