Buzz

Τζορτζ Κλούνεϊ εναντίον παπαράτσι

στα 10

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του γαλλικού περιοδικού Voici, το οποίο φωτογράφισε τα παιδιά του στο σπίτι του στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Τζορτζ Κλούνεϊ εναντίον παπαράτσι

Μπορεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ να βρίσκεται στην επικαιρότητα χάρη στη νέα σκηνοθετική του προσπάθεια, «Suburbicon», σε σενάριο των αδελφών Κοέν, η οποία διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας, όμως από χτες ο ηθοποιός απασχολεί τα media με μια πολύ διαφορετική είδηση.

Διαβάστε ακόμη: «Suburbicon»: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και οι αδελφοί Κοέν συνεργάζονται ξανά σε κάτι... πολύ σκοτεινό

Ο Κλούνεϊ είναι έξαλλος με τους παπαράτσι που τράβηξαν πρόσφατα φωτογραφίες των δίδυμων που απέκτησε πριν από δύο περίπου μήνες με τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν, και δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί εναντίον τους νομικά. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών της οικογένειας στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όπου το ζευγάρι διατηρεί σπίτι, και δημοσιεύτηκαν στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Voici, το οποίοι τις διαφημίζει μάλιστα ως τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, φωτογράφοι από το περιοδικό Voici σκαρφάλωσαν στο φράχτη μας, ανέβηκαν στο δέντρο μας και τράβηξαν παράνομα φωτογραφίες των παιδιών μας μέσα στο σπίτι μας» δήλωσε ο Κλούνεϊ σε ανακοίνωσή του. «Μην αμφιβάλλετε, εναντίον των φωτογράφων, του πρακτορείου και του περιοδικού θα ασκηθεί δίωξη, σύμφωνα με το νόμο. Η ασφάλεια των παιδιών μας το απαιτεί».

Το ίδιο το ζευγάρι έχει επιλέξει μέχρι τώρα να μην δημοσιεύσει οποιαδήποτε φωτογραφία των δίδυμων Ελα και Αλεξάντερ.

Διαβάστε ακόμη