Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δε θέλει να φιλήσει άλλο κορίτσι (αλλά δεν αποκλείει το αγόρι)

στα 10

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του για το γιατί δε θέλει να ξαναβρεθεί μπροστά από τις κάμερες, ο Κλούνεϊ ξεκαθάρισε ποιους θεωρεί ενδιαφέροντες ρόλους - με ένα φιλί!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δε θέλει να φιλήσει άλλο κορίτσι (αλλά δεν αποκλείει το αγόρι)

Πριν από λίγες μέρες, ο Τζορτζ Κλούνεϊ φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του Hollywood Reporter μαζί με το καστ του «Suburbicon» και έδωσε μία συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ. Ειδικά, γιατί εκεί δήλωσε ανοιχτά ότι δεν αδημονεί να περάσει ξανά μπροστά από την κάμερα. Κι αυτό γιατί δεν πιστεύει πλέον ότι είναι χολιγουντιανός ζεν πρεμιέ.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν πιστεύει ότι είναι πλέον πρωταγωνιστής

George Clooney 607 2

«Οχι, δεν έχω παίξει σε ταινία εδώ και δύο χρόνια και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το ξανακάνω στο μέλλον. Σίγουρα, αν κάποιος μου έφερνε μία ταινία σαν την ''Ετυμηγορία'' του Λιούμετ, για παράδειγμα, θα άρπαζα την ευκαιρία από τα μαλλιά. Αλλά δεν πρόκειται να λέω ναι σε όποια πρόταση, απλώς για να διατηρηθώ μπροστά από την κάμερα. Το έκανα για πάρα πολλά χρόνια, το έζησα στο φουλ. Οσο όμως μεγαλώνεις, οι χολιγουντιανοί ρόλοι παύουν να έχουν ενδιαφέρον. Δεν είμαι πια χολιγουντιανός πρωταγωνιστής. Κανείς δε θέλει να βλέπει εμένα να φιλάω το κορίτσι...»

Δείτε κι αυτό: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σ' ένα φόρο τιμής στις αγαπημένες του ταινίες

George Clooney HR 607 1

Κι αν αυτά τα δήλωνε στη Βενετία, το «Suburbicon» βρέθηκε και στο Τορόντο, όπου ο Κλούνεϊ ξεκαθάρισε τι εννοούσε.

«Ενδιαφέρων ρόλος θα ήταν να με δείτε να φιλάω ένα αγόρι. Ισως αυτή να είναι η επόμενη φάση στην καριέρα μου, το καταλαβαίνετε» είπε γελώντας στον Ντέιβ Κέιργκερ του IMDB. «Ο Κρίστοφερ Πλάμερ το έκανε στα 80 του, νομίζω. Οπότε έχω χρόνο και χώρο να το σκεφτώ...»

Ο Κλούνεϊ επίσης ανέφερε τους ηθοποιούς που θεωρεί ότι μεγάλωσαν κλασάτα μπροστά από τον φακό - όπως οι Πολ Νιούμαν και Γκρέγκορι Πεκ.

«Επαψαν να είναι "πρωταγωνιστές" και επέλεξαν ρόλους χαρακτήρων. Το καταλαβαίνω αυτό. Αυτό είναι πολύ πιο απλό από το να παλεύεις να διατηρήσεις το image σου και να έχεις το συνεργείο να αλλάζει φακούς κάθε πέντε λεπτά...»

Πάντως, όποιο κι αν είναι το μέλλον, ο Τζορτζ μας παρηγορεί: τα φιλιά δε θα σταματήσουν.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:


Διαβάστε περισσότερα: