Industry

Είναι επίσημο: το «Game of Thrones» είναι η πιο επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ (no spoilers!)

στα 10

Πλησιάζοντας το τέλος του 4ου κύκλου της, το «Game of Thrones», η σειρά-φαινόμενο που καθηλώνει και στέλνει όλο τον πλανήτη στο μεσαιωνικό Γουέστερος, κατέκτησε το θρόνο του ΗΒΟ: την υψηλότερη θεαματικότητα όλων των εποχών. No spoilers!

Είναι επίσημο: το «Game of Thrones» είναι η πιο επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ (no spoilers!)

Δεν είναι έκπληξη. Είναι όμως πλέον επίσημο: το «Game of Thrones» με το τελευταίο του καθοριστικό επεισόδιο στέφθηκε η Νο1 σειρά της ιστορίας του ΗΒΟ, ξεπερνώντας σε τηλεθεάσεις τους μέχρι τώρα βασιλιάδες «Sopranos». Ο τέταρτος κύκλος της σειράς ήταν καθοριστικός, καθώς κατάφερε να συγκεντρώνει 18.4 εκατομμύρια θεατές, μέσο όρο ανά εβδομάδα, όσο οι θρυλικοί μαφιόζοι του Νιου Τζέρσεϊ και το Τόνι Σοπράνο κρατούσαν το ρεκόρ με 18.2.

Μέχρι τον τρίτο του κύκλο, παρόλο που ήταν ήδη παγκόσμιο φαινόμενο - καθηλώνοντας θεατές παγκοσμίως κάθε Κυριακή βράδυ και δημιουργώντας με την αδίστακτη πολοκή του το απόλυτο buzz και το μοναδικό θέμα συζητήσεων από την επόμενη μέρα και για όλη την εβδομάδα- οι τηλεθεάσεις έφταναν μέχρι τα 18 εκατομμύρια. Για 12 χρόνια (από το 2002 που έκαναν πρεμιέρα) οι «Sopranos» είχαν την πρωτιά.

3Τόνι Σοπράνο, για πάντα στις καρδιές μας

Εδώ και λίγες εβδομάδες όμως, με το καθοριστικό πρόσφατο 8ο επεισόδιο του «Game of Thrones» να συγκλονίζει/σοκάρει/τσαντίζει (επιλέξτε ρήμα) το σύμπαν, αλλά και να απογειώνει τα νούμερα, το ΗΒΟ έχει νέο αυτοκράτορα για το θρόνο του.

Για να δούμε τι θα συμβεί στα τελευταία δύο επεισόδιο του κύκλου. Το τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones 4», το μεγάλο φινάλε της σεζόν, θα προβληθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου στην Αμερική και 48 ώρες μετά σε novacinema 1 & novacinema 1 HD στην Ελλάδα. Μετά θα πρέπει να περιμένουμε - πάλι!- έναν αφόρητο χρόνο για τη συνέχεια. Γιατί αυτά είναι τα πραγματικά μεσαιωνικά βασανιστήρια του Γουέστερος...

1

2

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το άρθρο spoilers-free, αλλά αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το Game of Thrones διαβάστε άφοβα

Eδώ τα αναλυτικά recaps όλων των επεισοδίων του 4ου κύκλου: