Buzz

Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Σε μια λίστα με 10 hot ειδήσεις, όλα όσα σημάδεψαν τις προηγούμενες μέρες, για ένα γρήγορο recap σε σινεμά, τηλεόραση και όλα τα συναφή.

Flix Team
Flix Week Top-10: τα δέκα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε

Η 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα λέγεται «Spectre» και θα έχει Bond Girl τη Μόνικα Μπελούτσι Σε ζωντανή σύνδεση, ο Σαμ Μέντες ανακοίνωσε τον τίτλο του «Bond 24» και το πλήρες καστ της ταινίας. Την ταινία σκηνοθετεί ο Σαμ Μέντες, πρωταγωνιστούν, δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ φυσικά, η Λεά Σεντού, ο Κριστόφ Βαλτς, o Ντέιβ Μπαουτίστα και θα γυριστεί - με αφετηρία την 6η Δεκεμβρίου του 2014 - σε Αυστρία, Ρώμη, Μαρόκο και φυσικά στα Pinewood Studios για να βγει στις αίθουσες το 2015. Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η παρουσίαση του καστ που εκτός από τους γνωστούς άγνωστους (Μπεν Γουίσο ως Q, Ρέιφ Φάινς ως Μ) περιλαμβάνει τη Μόνικα Μπελούτσι στο ρόλο του ενός από τα δύο Bond Girls, με το άλλο να επιβεβαιώνεται από την αυτοπρόσωπη παρουσία της Λεά Σεντού. Νέα προσθήκη και ο Αντριου Σκοτ - o Μοριάρτι του «Sherlock». O ρόλος του Κριστόφ Βαλτς δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά κάτι μας λέει πως θα είναι ο «εγκέφαλος» της SPECTRE. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την υπόθεση του «Spectre» και δείτε το teaser poster.

danaos 607

O Δαναός στα καλύτερα art-house σινεμά της Ευρώπης Η ψηφοφορία έγινε από την κοινότητα Spotted by Locals, μια ιδιότυπη μορφή οδηγών πόλης που τη διαμορφώνουν οι πολίτες της κάθε χώρας και ανάμεσα στα καλύτερα art-house σινεμά της Ευρώπης βρίσκουμε δικαιωματικά τον Δαναό της οδού Κηφισίας. Την ίδια εβδομάδα, ο Δαναός ανακοίνωσε ότι μπαίνει με δύναμη στην κινηματογραφική διανομή.

mendls 607

Best of 2014 Πάει ο παλιός ο χρόνος σχεδόν και από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος του 2014, το Flix ανατρέχει σε πρόσωπα, γεγονότα, φαινόμενα, εκπλήξεις, επιρροές, τάσεις της κινηματογραφικής χρονιάς που τελειώνει. Διαβάστε και δείτε όλα όσα κρατάμε από το 2014, στην ειδική, εορταστική ενότητα του Flix.

big eyes 607

H Λάνα ντελ Ρέι τραγουδάει για το «Big Eyes» του Τιμ Μπάρτον Δηλώνει φανατική του σκηνοθέτη και γράφει δύο τραγούδια για το «Big Eyes». Δείτε το lyric video του ομώνυμου τραγουδιού.

Jeff Bridges Crazy Heart

Ο Τζεφ Μπρίτζες φωτογράφιζε υπέροχα! Με αφορμή τα γενέθλιά του, στις 4 Δεκεμβρίου, ξεφυλλίσαμε το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ της καριέρας του 65χρονου και όμως πάντα τόσο νέου Τζεφ Μπρίτζες.

sony 607

Συνεχίζεται το χακάρισμα στη Sony Pictures, ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία Πρώτα διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες, εισπρακτικά, ταινίες της εορταστικής σεζόν. Επειτα προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων. Η Sony βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, σ’ ένα από τα θεαματικότερα ηλεκτρονικά εγκλήματα που έγιναν ποτέ.

scorsese jagger 607

Το HBO δίνει πράσινο φως στο rock’n’roll έπος των Μάρτιν Σκορσέζε και Μικ Τζάγκερ Η sex, drugs & rock'n'roll ιστορία του Ρίτσι Φινέστρα, απ' τα χέρια του Μάρτιν Σκορσέζε και του Μικ Τζάγκερ, θα είναι η νέα φιλόδοξη σειρά του HBO για την επόμενη χρονιά.

terminator genisys 607

I've been waiting for you! Τρέιλερ για το «Τerminator Genisys» Εχει ακόμη και τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ να λέει «I'll be back»! Εχει όμως ό,τι χρειάζεται;

ACTORS ON ACTORS BENNEDICT EDUARD

Actors on Actors: όταν οι ηθοποιοί τα λένε μεταξύ τους Το Variety κάνει την παραγωγή σε μία σερά από βίντεο, όπου ηθοποιοί συνομιλούν με συναδέλφους τους για την τέχνη, την τέχνη που γίνεται επάγγελμα, το επάγγελμα που γίνεται καριέρα. Ρέιφ Φάινς, Κριστόφ Βαλτς, Mαριόν Κοτιγιάρ, Τίμοθι Σπολ, Τζένιφερ Ανιστον, Εμιλι Μπλαντ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Εντουαρντ Νόρτον, είναι όλοι τους εδώ κι ακόμα περισσότεροι.

Μένης Κουμανταρέας

«Η Φανέλα με το 9» και το φλερτ του Μένη Κουμανταρέα με το ελληνικό σινεμά Συγγραφέας μιας ολόκληρης εποχής και χρονογράφος μιας Ελλάδας που ωρίμασε μέσα από τις αποτυχίες της, ο Μένης Κουμανταρέας, αντίθετα με όσα θα πίστευε κανείς, υπήρξε κινηματογραφικός μόνο στις σελίδες των βιβλίων του, με μοναδική μεταφορά στο σινεμά του βιβλίου του «Η Φανέλα με το 9» σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη.