Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

στα 10

Το Flix προτείνει τι να δείτε σήμερα στο σπίτι.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς



Ηρεμο Πάθος του Τέρενς Ντέιβις

Η ζωή της Αμερικανίδας ρομαντικής ποιήτριας Eμιλι Ντίκινσον, από τα σχολικά χρόνια μέχρι τη σταδιακή απόσυρσή της από τις κοινωνικές συναναστροφές και το θάνατό της χωρίς κανείς να έχει αναγνωρίσει το έργο της. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για το «Ηρεμο Πάθος».

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ2.


Παραμύθια με Ασχημο Τέλος (Favolacce) των Φάμπιο και Νταμιάνο Ντ'Ινοσέντζο

Σε ένα μικρό οικογενειακό προάστιο στα περίχωρα της Ρώμης, η ευχάριστη ατμόσφαιρα του καλοκαιριού κρύβει το αποπνικτικό κλίμα αποξένωσης. Από μακριά, οι οικογένειες φαίνονται φυσιολογικές, αλλά πρόκειται για ψευδαίσθηση: στα σπίτια, στις αυλές και στους κήπους η σιωπή συγκαλύπτει τον ύπουλο σαδισμό των πατεράδων, την παθητικότητα των μητέρων και την ένοχη αδιαφορία των ενηλίκων. Αλλά η απελπισία και η καταπιεσμένη οργή των παιδιών πρόκειται να εκραγούν και να διαπεράσουν αυτήν την τρομερή βιτρίνα, με καταστροφικές συνέπειες για ολόκληρη την κοινότητα. Βραβείο Σεναρίου στο 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου, online από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.


Palmer του Φίσερ Στίβενς

Ο Εντι Πάλμερ επιστρέφει στη μικρή πόλη της Λουϊζιάνα όπου μεγάλωσε μετά από 12 χρόνια φυλακής. Μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι της γιαγιάς του η οποία τον μεγάλωσε μετά τον θάνατο του πατέρα του και πιάνει μια δουλειά ως επιστάτης στο τοπικό δημοτικό σχολείο. Δίπλα από το σπίτι της γιαγιάς του μένει η Σέλι, μια γυναίκα η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον εθισμό της με τα ναρκωτικά, μαζί με το μικρό παιδί της, τον Σαμ. Οταν αυτή όμως φεύγει και τον παρατάει μόνο του, ο Πάλμερ αναγκάζεται, κάπως άθελά του, να τον πάρει υπό την προστασία του. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για το «Palmer».

H ταινία προβάλλεται στο Apple TV+.


Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος του Ντρου Γκόνταρντ

Μια ανέμελη παρέα πέντε φίλων από το κολέγιο πάνε εκδρομή το σαββατοκύριακο σε ένα μικρό σπίτι κάπου στο δάσος. Τα φιλαράκια επιδεικνύουν την κλασική αφελή συμπεριφορά θύματος και μια παρέλαση τρομαχτικών και υπερφυσικών πλασμάτων ξεκινάει πανηγυρικά. Με λίγα λόγια, η εκδρομή θα καταλήξει σε αιματοχυσία και εσείς νομίζετε ότι κάπου το έχετε ξαναδεί αυτό. Μη βιάζεστε, δεν τα ξέρετε όλα. Οπως για παράδειγμα τι ρόλο παίζει μια ομάδα τεχνικών σε έναν πύργο ελέγχου που παρακολουθεί την ανελέητη σφαγή… Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για το «Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος».

Η ταινία προβάλλεται στο Cinobo.


Μετά την Λουτσία του Μισέλ Φράνκο

Μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο Ρομπέρτο και η έφηβη κόρη του Αλεχάντρα, μετακομίζουν στην Πόλη του Μεξικού. Εκείνος ανοίγει ένα εστιατόριο κι εκείνη κάνει νέους φίλους στο σχολείο. Οι δυο τους προσπαθούν να αφήσουν πίσω το παρελθόν τους όμως η καινούργια πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για να τους το επιτρέψει.

Η ταινία προβάλλεται στο ΕΡΤFlix.


Η Κόκκινη Κουκκίδα του Αλεν Ντάρμποργκ

O Ντάβιντ και η Νάντια είναι ένα ζευγάρι οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους ο οποίος βρίσκεται στα όρια της διάλυσης. Οταν η Νάντια μαθαίνει πως είναι έγκυος πηγαίνουν ένα ταξίδι στα βουνά της βόρειας Σουηδίας για να αναζωογονήσουν την σχέση τους. Ομως το ταξίδι αυτό γρήγορα μετατρέπεται σε έναν εφιάλτη όταν μια κόκκινη κουκκίδα λέιζερ εμφανίζεται ξαφνικά στη σκηνή τους και αναγκάζονται γρήγορα να φύγουν μέσα στο κρύο κυνηγημένοι από έναν δολοφόνο. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για την «Κόκκινη Κουκκίδα».

Η ταινία προβάλλεται στο Netflix.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς