Buzz

«Figlia Mia»: Η Αλμπα Ρορβάκερ, η Βαλέρια Γκολίνο, ένα κορίτσι κι ένα μυστικό

στα 10

Η νέα ταινία της Λάουρα Μπισπούρι μετά την «Ορκισμένη Παρθένα» ετοιμάζεται ξανά για το διαγωνιστικό της Berlinale.

«Figlia Mia»: Η Αλμπα Ρορβάκερ, η Βαλέρια Γκολίνο, ένα κορίτσι κι ένα μυστικό

Η πρώτη μεγάλου μήκους της Ιταλίδας σκηνοθέτη ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ευρωπαϊκά ντεμπούτα των τελευταίων χρόνων, οπότε όπως είναι φυσικό το επόμενο βήμα της αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Το «Figlia Mia» που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Βερολίνου λίγο πριν βγει στις ιταλικές αίθουσες μέσα στον Φεβρουάριο, είναι η ιστορία ενός δεκάχρονου κοριτσιού στην Σαρδηνία, το οποίο στην διάρκεια ενός καλοκαιριού θα βρεθεί διχασμένο ανάμεσα σε δυο γυναίκες.

figlia mia / daughter of mine 607

Από την μια η μητέρα της Τίνα που την αγαπά με τον δικό της τρυφερό τρόπο κι από την άλλη η Αντζέλικα, μια νεότερη, ατίθαση γυναίκα η οποία όπως θα ανακαλύψει η νεαρή Βιτόρια, είναι στην πραγματικότητα η βιολογική της μητέρα.

Δείτε ακόμη: Berlinale 2018: Αυτές είναι οι ταινίες που διαγωνίζονται για τη Χρυσή Αρκτο!

figlia mia / daughter of mine 607

Καθώς η Αντζέλικα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το νησί για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στην ενδοχώρα, θα θελήσει να γνωρίσει καλύτερα την Βιτόρια κάτω από το ανήσυχο βλέμμα της Τίνα που βλέπει με δυσπιστία το ενδιαφέρον της.

figlia mia / daughter of mine 607

Με την Βαλέρια Γκολίνο και την Αλμπα Ρορβάκερ σε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό δίδυμο, την μικρή Σάρα Κάσου και τον Ούντο Κίερ σ΄ έναν δεύτερο ρόλο, το φιλμ της Μπισπούρι προβάλλει σαν μια από τις πιο ελκυστικές ταινίες της επόμενης Berlinale και γιατί όχι, της επόμενης χρονιάς.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε επίσης: