Buzz

«Fifty Shades of Grey»: Ποιοι θα είναι οι κινηματογραφικοί (σεξομανείς) ήρωες;

στα 10

Οσο η κινηματογραφική διασκευή του ερωτικού best-seller προετοιμάζεται, τόσο οι φήμες για τους πρωταγωνιστές δίνουν και παίρνουν. Διαβάστε τους επικρατέστερους…

«Fifty Shades of Grey»: Ποιοι θα είναι οι κινηματογραφικοί (σεξομανείς) ήρωες;

Τι εννοείτε δεν το έχετε διαβάσει ακόμα; Το ερωτικό μυθιστόρημα «Fifty Shades of Grey» της E.L. James, κάτι σαν S&M Αρλεκιν σε Πανεπιστημιακό περιβάλλον για το ξεκάρφωμα, κυκλοφόρησε το 2001, έχει εκδοθεί σε 27 χώρες, έχει πουλήσει 31 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και συνεχίζει ακάθεκτο, ξεπερνώντας σε ρυθμό πωλήσεων και αυτόν, ακόμα, τον Χάρι Πότερ, ενώ έχει γίνει best seller και στην Αμερική και στην Αγγλία και σε πολλές ακόμα χώρες.

Το «Fifty Shades of Grey», πρώτο μέρος της τριλογίας που συνεχίζεται με τα «Fifty Shades Darker» και «Fifty Shades Freed», παρακολουθεί τη σχέση της τελειόφοιτης Αναστάζια Στιλ με τον μεγαλοεπιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι, ξεχειλίζοντας από σεξ γεμάτο πάθος και σαδομαζοχιστικά βοηθήματα.

Να, λοιπόν, ποιοι ωραίοι και ποιες ωραίες συναγωνίζονται για τους πρωταγωνιστικούς (πρωταθλητικούς θα έλεγε κανείς), ρόλους:

Ο Κρίστιαν Γκρέι μπορεί να είναι ο:

  • Ματ Μπόμερ, του τηλεοπτικού «White Collar», τον οποίον μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις μέρες με κάθε λεπτομέρεια του μυώδους κορμιού του στο «Magic Mike»
  • Κρις Χέμσγουορθ, με την κλασική αξία του «Thor»
  • Ιαν Σάμερχαλντερ, του «The Vampire Diaries», που κάποιοι θα θυμούνται ως Μπουν του «Lost»
  • Γουίλιαμ Λέβι που ξεπήδησε από το αμερικανικό «Dancing With the Stars»

Η Αναστάζια Στιλ μπορεί να είναι η:

  • Κρίστεν Στιούαρτ, ακόμα περισσότερο τώρα που «χρωμάτισε» την εικόνα της κάνοντας απιστία στον Ρόμπερτ Πάτινσον με τον πολύ μεγαλύτερό της σκηνοθέτη του «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός»
  • Αντζελίνα Τζολί, που φυσικά είναι ικανή για όλα, αλλά ίσως πια ηλικιακά πιο κατάλληλη για το ρόλο της μεγαλύτερης ντομινατρίξ Ελένα
  • Εμα Γουάτσον, για να μας πείσει μια και καλή ότι δεν είναι πια η μικρή Ερμιόνη. Η ίδια η ηθοποιός, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τα κουτσομπολιά που τη θέλουν αισθησιακή Αναστάζια, απάντησε στο EW: «Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν έχω διαβάσει σενάριο, τίποτα. Υπάρχουν πολλές ταινίες που υποτίθεται ότι κάνω, ενώ δεν έχω λάβει ούτε ένα τηλεφώνημα. Το ίδιο συνέβη και με το ‘Κορίτσι με το Τατουάζ’, που δε μου προτάθηκε ποτέ.»

Η ταινία προορίζεται, φυσικά, για το 2014, αλλά μέχρι ν’ αρχίσει η οριστική πληροφόρηση, γράψτε μας ποιους ηθοποιούς φαντάζεστε εσείς (ή θα θέλατε πολύ, μα πολύ να δείτε), ως πρωταγωνιστές του «Fifty Shades of Grey».

Και, σε περίπτωση που θέλετε να το διαβάσετε στις διακοπές σας, το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά, με τον τίτλο «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Διαβάστε ποιους θα ήθελε ο Μπρετ Ιστον Ελις να δει πρωταγωνιστές του «Fifty Shades of Grey»!