Φεστιβάλ / Βραβεία

Μικρομηκάδες αυτή είναι η δική σας ώρα! To Φεστιβάλ Δράμας περιμένει τις ταινίες σας!

στα 10

Οπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το Φεστιβάλ Δράμας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις ταινίες τους για τη διοργάνωση, που φέτος θα διεξαχθεί από τις 19 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Flix Team
Μικρομηκάδες αυτή είναι η δική σας ώρα! To Φεστιβάλ Δράμας περιμένει τις ταινίες σας!

Το 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2016, δίνοντας το καθιερωμένο του ραντεβού με το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφίας.

Με αυτή την εισαγωγή, το γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ Δράμας ορίζει την έναρξη των καταθέσεων ταινιών για τη φετινή διοργάνωση, δίνοντας προθεσμία κατάθεσης αίτησης συμμετοχής και έργου την 31η Μαΐου 2016.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να στέλνονται αρχικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kinfest@dra.forthnet.gr και κατόπιν, υπογεγραμμένες από τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό της κάθε ταινίας, στη διεύθυνση: Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, Εμμ. Μπενάκη 71, 10681 Αθήνα, μαζί με 7 αντίτυπα της ταινίας σε DVD.

Στο επίσημο site του Φεστιβάλ Δράμας μπορεί να βρει κανείς τους όρους συμμετοχής μιας ταινίας μικρού μήκους στο Φεστιβάλ, αλλά και την αίτηση συμμετοχής που πρέπει να συνοδεύει την κατάθεση της ταινίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Φεστιβάλ Δράμας, στα τηλέφωνα 25210 47575 (Δράμα) και 210 3300309 (Αθήνα).

Διαβάστε τα πάντα για το Φεστιβάλ Δράμας 2015