Buzz

Μία ακόμα οσκαρική ηθοποιός θα πατήσει γκάζια στο «Fast and Furious 10»

στα 10

Μετά την Ελεν Μίρεν και τη Σαρλίζ Θερόν, άλλη μία οσκαρική ηθοποιός ενώνει δυνάμεις με τους «Μαχητές των Δρόμων». Ποια είναι;

Μία ακόμα οσκαρική ηθοποιός θα πατήσει γκάζια στο «Fast and Furious 10»

Το saga των «Μαχητών των Δρόμων» φαίνεται πως προσελκύει πολλούς και πολύ διαφορετικούς ηθοποιούς που θέλουν να τρέξουν τις καριέρες τους με blockbuster γκάζια.

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι ο Τζέισον Μομόα θα είναι μέρος του καστ του «Fast and Furious 10», του επόμενου sequel, ενώ η είδηση ότι η Ελεν Μίρεν «δεν ρώτησε, αλλά παρακάλεσε να μπει κι αυτή στην οικογένεια του «Μαχητών» δεν ήρθε σαν έκπληξη: το ίδιο είχε κάνει και η Σαρλίζ Θερόν (η οποία, βέβαια έχει και μια μεγάλη αγάπη για την ταχύτητα).


furious

Σήμερα μαθαίνουμε ότι άλλη μία οσκαρική ηθοποιός θα δέσει τη ζώνη της για να απογειωθεί με το σύμπαν του «Fast and Furious» franchise: η ίδια η «Captain Marvel»!

Ναι, η Μπρι Λάρσον (είχε κερδίσει το Οσκαρ Α' Γυναικείου με το «Δωμάτιο»), θα παίξει στο «Fast and Furious 10», κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Βιν Ντίζελ στο προσωπικό του Instagram το Σαββατοοκύριακο.

vin diesel brie larson

«Ναι, ναι ναι! Βλέπετε έναν άγγελο πάνω από τον ώμο μου να με κάνει να γελάω και αναρωτιέστε: τι δουλειά έχει η «Captain Marvel» εκεί; Ξεκάθαρα μπορείτε να δείτε το γέλιο και μπορείτε να δείται και την αγάπη μας σε αυτή τη φωτογραφία. Αυτό όμως που δεν φαίνεται ακόμα είναι η ηρωίδα που έπλασε και θα σας συστήσουμε στο Fast 10. Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει σε βάθος χρόνου και πόσο καταπληκτική θα είναι η συνεισφορά της στην μυθολογία των Μαχητών. Περισσότερο κι από την ομορφιά της, την εξυπνάδα της, το... Οσκαρ της, χαχαχα, είναι η υπέροχη ψυχή της, κάτι που δεν γνωρίζαμε, αλλά τώρα το έχουμε ανάγκη. Καλωσήρθες στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μπρι!»

furious 10

Να θυμίσουμε ότι, το saga των «Fast & Furious», το οποίο θεωρείται το έβδομο πιο εμπορικό blockbuster franchise όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις που ξεπερνούν τα 6μισι δισεκατομμύρια δολάρια, ετοιμάζεται να τελειώσει με την επόμενη ταινία η οποία θα χωριστεί σε δυο μέρη, εκείνα των «FF 10» και «FF 11», με τον Τζάστιν Λιν να επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα με την ταινία να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις 19 Μαΐου 2023.

Διαβάστε περισσότερα: