Buzz

Η Ελεν Μίρεν «παρακάλεσε» τον Βιν Ντίζελ για να την πάρει στο «Fast & Furious»

στα 10

H Ελεν Μίρεν μίλησε για το πόσο λατρεύει που είναι μέρος της οικογένειας του «Fast & Furious».

Η Ελεν Μίρεν «παρακάλεσε» τον Βιν Ντίζελ για να την πάρει στο «Fast & Furious»

Η Ελεν Μίρεν είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, η οποία μπορεί να παίξει τα πάντα – από βασίλισσες μέχρι κατασκόπους και εγκληματίες. Οπότε δεν ήταν παράλογο να την δούμε να πρωταγωνιστεί δίπλα στον Βιν Ντίζελ και να μπει κι αυτή στην οικογένεια του «Fast & Furious». Και μάλιστα κάτι τέτοιο δεν έγινε τυχαία.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter η Μίρεν μίλησε για την κατάσταση που την οδήγησε να πρωταγωνιστήσει στο «Fast & Furious», και μάλιστα σε έναν ρόλο τον οποίο παρακάλεσε αρκετά για να τον πάρει. «Δεν ρώτησα, παρακάλεσα! Νομίζω ότι ήμουν σε κάποια εκδήλωση, και ήταν εκεί [ο Βιν Ντίζελ], και μου τον γνώρισαν. Και ήμουν ξεδιάντροπη: “Θεέ μου, θα ήθελα απλώς να είμαι σε μια από τις ταινίες σου! Σε παρακαλώ, άφησέ με να παίξω σε αυτές.” Και τότε ο Βιν, με αυτή την όμορφη, βαθιά φωνή του, είπε: “Θα δω τι μπορώ να κάνω.”»

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέισον Μομόα στο «Fast & Furious 10»

hellen mirren fast & furious

Και συνέχισε λέγοντας «και το έκανε για μένα. Βρήκε αυτόν τον υπέροχο μικρό ρόλο για μένα, που ήταν τέλειος. Απλώς δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο - μια από αυτές τις μεγάλες, μεγάλες ταινίες. Και, μέσα στη ματαιοδοξία μου, απλώς μου άρεσε η οδήγηση και ήθελα πραγματικά να οδηγήσω ένα γρήγορο αυτοκίνητο.»

Και για όσους νόμιζαν πως η Ελεν Μίρεν είναι υπεράνω για να παίξει έναν τέτοιον ρόλο, να θυμίσουμε πως η ίδια κρύβει τον ενθουσιασμό της που είναι μέρος της οικογένειας αυτής, τον οποίον εκφράζει με την πρώτη ευκαιρία.