Buzz

Ο Ματ Σάκμαν είναι ο σκηνοθέτης των νέων «Fantastic Four»

στα 10

Η ταινία, η οποία θα σημάνει και την έναρξη της Εκτης Φάσης του MCU, αναμένεται στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2024.

Ο Ματ Σάκμαν είναι ο σκηνοθέτης των νέων «Fantastic Four»

Οταν το προηγούμενο μήνα ο Κέβιν Φέιγκ ανέβηκε και πάλι στην σκηνή του Comic Con στο Σαν Ντιέγκο για να παρουσιάσει το χρονολόγιο του MCU ως το 2025, ανάμεσα στις υπόλοιπες ανακοινώσεις παρουσιάστηκε και η νέα ταινία «Fantastic Four». Αν και τότε δεν γνωρίζαμε τίποτα όσο αφορά την ιστορία και τους πρωταγωνιστές της, ξέραμε πως ο Τζον Γουάτς, της νέας τριλογίας του «Spider-Man», θα αναλάμβανε την σκηνοθεσία. Αλλά ο Γουάτς αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ, με τη Marvel να ψάχνει καινούργιο σκηνοθέτη για να την αναλάβει.

Αλλά, σύμφωνα με το Deadline, δεν χρειάστηκε να ψάξει και πολύ μιας και ο Ματ Σάκμαν φαίνεται πως θα έρθει να αντικαταστήσει τον Γουάτς στην σκηνοθετική καρέκλα. Ο Σάκμαν δεν είναι άγνωστος στη Marvel μιας και είναι εκείνος που σκηνοθέτησε τα επεισόδια της πρώτης τηλεοπτικής σειράς των Marvel Studios «WandaVision», το οποίο κατάφερε να κερδίσει αρκετές υποψηφιότητες για Emmy.

Διαβάστε ακόμα: Everything's gonna be alright στο πρώτο επικά μελαγχολικό τρέιλερ του «Black Panther: Wakanda Forever»

fantastic four

Από την άλλη η ανακοίνωση του Σάκμαν αποτελεί μια έκπληξη για τους φανς της Marvel, και μια απογοήτευση για τους φανς του Star Trek, μιας και αρκετά πρόσφατα είχε ανακοινωθεί πως θα σκηνοθετούσε το καινούργιο σίκουελ του «Star Trek». Αυτό σημαίνει φυσικά ως δεν θα αναλάβει το «Star Trek 4» με την Paramount να προσπαθεί αυτή την περίοδο να βρει ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Τώρα μένει το μόνο ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν ως οι νέοι «Fantastic Four». Κάτι πάντως μας λέει πως δεν είναι ο Τζον Κραζίνσκι, ο οποίος εμφανίστηκε ως Mr. Fantastic στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», και η Εμιλι Μπλαντ ανάμεσα στο καστ (αν και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία). Η ταινία, η οποία θα σημάνει και την έναρξη της Εκτης Φάσης του MCU, αναμένεται στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2024.