Buzz

Δεν θα αναφερθεί η σεξουαλικότητα του Ντάμπλντορ στο «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

στα 10

Ακολουθώντας την τακτική του don't ask, don't tell, η νέα ταινία από τον μαγικό κόσμου του Χάρι Πότερ δεν θα αναφέρει καν πως ο Ντάμπλντορ είναι γκέι. Αλλά υπάρχει ελπίδα.

Δεν θα αναφερθεί η σεξουαλικότητα του Ντάμπλντορ στο «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ»

Από ότι φαίνεται η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» δεν σταματά να προκαλεί αντιδράσεις. Πριν λίγο καιρό η κοινότητα του Χάρι Πότερ εξέφρασε την αντίθεσή της με την παρουσία του Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ, και τώρα πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται μετά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γέιτς πως η σεξουαλικότητα του Ντάμπλντορ δεν θα αναφερθεί καθόλου στην ταινία.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν έκρυψε ποτέ πως ο σπουδαίος μάγος, και μέντορας του Χάρι Πότερ, Αλμπους Ντάμπλντορ, ήταν γκέι και ερωτευμένος με τον Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγει από την ντουλάπα.

Δείτε ακόμα: The Dark Lord rises! Δείτε ολόκληρη την ταινία «Voldemort: Origins of the Heir» online

fantastic beasts albus 607

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Γέιτς είπε «νομίζω πως οι φανς γνωρίζουν [για την σεξουαλικότητα του Ντάμπλντορ]. Είχε μια πολύ δυνατή σχέση με τον Γκρίντελβαλντ όταν ήταν και οι δυο νεαροί άντρες. Ερωτεύτηκαν τις ιδέες, την ιδεολογία και ο ένας τον άλλον». Οπως ήταν φυσικό, πολλές ήταν αμέσως οι αντιδράσεις από τους φανς που περίμεναν πως και πως να δουν τις περιπέτειες του αγαπημένου τους ήρωα, αλλά και επιτέλους μια μεγάλη χολιγουντιανή ταινία που δεν θα κρύβει πως ο κεντρικός χαρακτήρας είναι γκέι.

Ακόμα και η σεναριογράφος της ταινίας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν έμεινε έξω από τα πυρά των φανς, με κάποιους μάλιστα να την χαρακτηρίζουν ως «υποκρίτρια». Η ίδια απάντησε με το παρακάτω tweet «το να λαμβάνω απειλητικά μηνύματα για μια συνέντευξη που δεν έδωσα εγώ, για ένα σενάριο που έγραψα αλλά κανένας από όλους αυτούς του θυμωμένους ανθρώπους δεν έχει διαβάσει, το οποίο είναι ένα μέρος από σειρά πέντε ταινιών, το οποίο είναι και αρκετά διασκεδαστικό, αλλά ξέρετε τι είναι ακόμα περισσότερο διασκεδαστικό;»

Αλλά, όπως επισήμανε η ίδια, «δεν μπορώ να σας πω όλα όσα θα ήθελα, γιατί μιλάμε για μια σειρά πέντε ταινιών και υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία θα γίνουν μέσα σε αυτή την σχέση. Θα δείτε τον Ντάμπλντορ ως νεαρό άντρα, με πολλά προβλήματα, δεν ήταν πάντα άγιος… Θα το δείτε σε μια περίοδο που θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Και όσο αφορά την σεξουαλικότητά του; Απλά δείτε αυτό το κενό».

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου του 2018.

Διαβάστε ακόμη