Buzz

Εχετε ραντεβού με έναν «Δον Ζουάν»! Δείτε πρώτοι την ταινία του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ

στα 10

Μια διαφορετική ρομαντική κομεντί που δεν φοβάται να πει την λέξη «σεξ» και στην οποίο ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, διχάζεται ανάμεσα στο πορνό και στην Σκάρλετ Γιόχανσον. Θέλετε να το δείτε; Ασφαλώς και θέλετε!

Flix Team
Εχετε ραντεβού με έναν «Δον Ζουάν»! Δείτε πρώτοι την ταινία του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ

Ο Τζον Μαρτέλλο είναι ένας όμορφος παλιομοδίτης. Οι φίλοι του τον αποκαλούν “Don Jon”, λόγω της ικανότητας του να σαγηνεύει τις γυναίκες. Παρ’όλα αυτά, βρίσκει πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Η Μπάρμπαρα είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που μεγάλωσε με καλές ρομαντικές κομεντί, κι ονειρεύεται τη μέρα που θα βρει τον ιππότη της για να φύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Ενάντια στις κοινωνικές φαντασιώσεις και τα όνειρα τους, οι δυό τους θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την πραγματική οικείοτητα, σ’ αυτή την απρόσμενη και ξεκαρδιστική κωμωδία.

«Σκέφτηκα ότι μια κωμωδία με θέμα τη σχέση ενός άντρα εθισμένου στο πορνό, και μιας κοπέλας που βλέπει πάρα πολλές ρομαντικές κομεντί, θα ήταν ξεκαρδιστική και καυστική. Κάπως έτσι ξεκίνησε. Αρχικά επρόκειτο για μια ιστορία αγάπης, αλλά στην πορεία πρόσεξα, ότι συχνό εμπόδιο στην αγάπη, είναι ο τρόπος που αντικειμενοποιεί ο ένας τον άλλο. Τοποθετούμε τις προσδοκίες μας στο πρόσωπο του συντρόφου μας, και αντί να δεσμευτούμε και να ακούσουμε προσεκτικά, βάζουμε τους ανθρώπους σε κουτάκια με ταμπέλες...» λέει ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

2

«Ήθελα επίσης να συγκρίνω την πορνογραφία, με τα υπόλοιπα μέσα- το βλέπουμε συνέχεια, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, ειδικά στα διαφημιστικά. Ανθρώπους- συνήθως γυναίκες- που υποβιβάζονται σε πράγματα, σε αντικείμενα του σεξ. Άσχετα αν η εικόνα είναι λογοκριμένη ή όχι, το μήνυμα παραμένει το ίδιο. Ήθελα να το διακωμωδήσω.Τελικά, είναι μια ταινία για τον τρόπο που συνδέονται οι άνθρωποι, και πως αυτό το συναίσθημα είναι καλύτερο από το οτιδήποτε.»

Το αποτέλεσμα είναι μια ρομαντική κομεντί που είναι αληθινή και αιχμηρή, γεμάτη φρεσκάδα και αλήθεια για τις σχέσεις στην εποχή του internet, αλλά προφανώς όχι μόνο κι ένα ντεμπούτο που δείχνει ότι ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Looper» ή του «Dark Knight Rises», είναι κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα όμορφο πρόσωπο.

2

Η ταινία που προβλήθηκε στα φεστιβάλ του Σάντανς, του Βερολίνο, του Τορόντο και της Αθήνας, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου από την Seven Films και την Σπέντζος Φιλμ, αλλά εσείς μπορείτε να την δείτε πρώτοι την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 20:30 στο Village Metro Mall.

Για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση, στείλτε e-mail στο win@flix.gr με τον τίτλο της ταινίας «Δον Ζουάν» στο θέμα και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στο σώμα του e-mail. Οι τυχεροί, θα ειδοποιηθούν με e-mail, το απόγευμα της Δευτέρας.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ της ταινίας, περιμένοντας το ραντεβού σας!

Διαβάστε ακόμη

Διαβάστε ακόμη: