Buzz

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι ανάφτρα

στα 10

Για να τον κάνεις να σε παντρευτεί, πρέπει να τον κάνεις να περιμένει. Αυτό, τουλάχιστον, εφαρμόζει η ηρωίδα της Σκάρλετ Γιόχανσον στο νέο κλιπ από το «Don Jon», ενώ ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ δε βλέπει την ώρα να μπει από την πόρτα!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι ανάφτρα

Εσείς δεν πιστεύετε ότι το σεξ είναι καλύτερο όταν «σημαίνει κάτι»; Πώς όχι; Η Μπάρμπαρα, η ηρωίδα της Σκάρλετ Γιόχανσον στο «Don Jon», δε θα δοθεί πάντως στον Τζον πριν, τουλάχιστον, γνωρίσει τους γονείς του. Κι εκείνος τ’ αδέρφια της. Και κάτι μας λέει ότι με τη Σκάρλετ για καρότο, ο Τζον θα κάνει τα πάντα για να επισπεύσει αυτές τις γνωριμίες.

Στο νέο κλιπ (δείτε το παρακάτω) που παρουσιάστηκε χθες βράδυ στα VMAs από το «Don Jon», την ταινία που σκηνοθέτησε και όπου πρωταγωνιστεί ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ο Τζον και η Μπάρμπαρα κάνουν τον παραδοσιακό χορό του πολέμου μπροστά από την πόρτα του διαμερίσματός της, διαφωνώντας στο αν θα πρέπει να μπουν μέσα μαζί ή όχι. Οχι. «Call me». Οταν έχεις σοβαρούς σκοπούς. Γιατί όσο εθισμένος στο σεξ (το online, για την ακρίβεια), είναι ο Τζον, τόσο η Μπάρμπαρα είναι ένα αυθεντικό (με την απογειωτική ερμηνεία της Σκάρλετ Γιόχανσον) Jersey Girl με αρχές και μ’ ένα μάτσο αδελφούς έτοιμους να υπερασπιστούν την τιμή της!

Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, «Don Jon», λέγεται Τζον, αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην πάρει σπίτι του την πρώτη κιόλας βραδιά, του έχει χαρίσει το παρατσούκλι Ντον, από τους τόσο ανώριμους και συναισθηματικά ανάπηρους όσο κι εκείνος, φίλους του. Ο Ντον Τζον είναι ένα αγόρι που νοιάζεται για λίγα μόνο πράγματα: για το σπίτι του που καθαρίζει με εμμονική επιμέλεια. Για τους φίλους του που μοιάζουν με καθρέφτισμά του. Για την οικογένειά του, μια συμπαθητική καρικατούρα κάθε οικογένειας Ιταλο-αμερικανών. Και κυρίως για το πορνό στο internet. Το οποίο βλέπει τρεις, τέσσερις, πέντε, δέκα φορές την ημέρα. Γιατί αντίθετα από το αληθινό σεξ, όταν τελειώνει κοιτάζοντας ένα κλιπ στον υπολογιστή του, «χάνει τον εαυτό του».

Μέχρι τη στιγμή που στο συνηθισμένο του μπαρ, θα γνωρίσει την Μπάρμπαρα, ένα «αληθινό δεκάρι» και το γεγονός ότι δεν θα καταφέρει να την πάει σπίτι του, θα τον κάνει να την ερωτευτεί. Η σχέση τους θα προχωρήσει με άλματα, ο Τζον θα αλλάξει τους τρόπους του, θα γνωρίσει τους φίλους της, θα την γνωρίσει στους γονείς του, θα της πει σ΄αγαπώ. Ομως η Μπάρμπαρα θέλει κάτι ακόμη: Θέλει να πει αντίο στο πορνό, κι αυτό είναι σαν να λέει αντίο σε ένα κομμάτι του ίδιου του εαυτού του.

Το «Don Jon» βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα και στην Ελλάδα από τη Seven.

Περισσότερος «Don Jon»: