Buzz

Τα αδέρφια Κόεν ετοιμάζουν μια ταινία καθαρού τρόμου

στα 10

Ο Ιθαν Κόεν αποκάλυψε πως η επόμενη ταινία με τον αδερφό του Τζόελ θα είναι μια ταινία καθαρού τρόμου και, μάλιστα, αρκετά βίαιη.

Τα αδέρφια Κόεν ετοιμάζουν μια ταινία καθαρού τρόμου

Εδώ και αρκετά χρόνια τα αδέρφια Ιθαν και Τζόελ Κόεν εργάζονται ο καθένας ξεχωριστά στις δικές τους ταινίες, με τις φήμες να τους ήθελαν μαλωμένους, αν και οι ίδιοι έχουν τις έχουν διαψεύσει κατά καιρούς.

Αλλά το καλοκαίρι ο Ιθαν είχε πει στο περιοδικό Empire πως αυτός και ο αδερφός του Τζόελ εργάζονται και πάλι μαζί πάνω σε μια νέα ταινία, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ιθαν μαζί με την σύζυγό του και σεναριογράφο Τρίσια Κουκ βρέθηκαν στον Tromos International Film Festival στη Νορβηγία και έδωσαν ένα masterclass, όπου και μίλησε για την νέα του ταινία με τον αδερφό του Τζόελ.

Διαβάστε ακόμα: Η επόμενη ταινία του Ιθαν Κοέν έχει ήδη τίτλο και καστ

Coen Brothers 607

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιον, το σενάριο της νέας τους ταινίας έχει ήδη τελειώσει και πρόκειται για μια ταινία καθαρού τρόμου. Το νορβηγικό site Montages αναφέρει πως ο Ιθαν Κόεν είοε πως «πρόκειται για μια καθαρή ταινία τρόμου και γίνεται πολύ αιματηρή. Αν σας αρέσει το "Blood Simple", νομίζω ότι θα το απολαύσετε", είπε ο Κόεν. Η Cooke ισχυρίζεται ότι το σενάριό τους ήταν επίσης «τρομερά αστείο».

Αν και το σκηνοθετικό ντεμπούτο το αδερφών Κόεν «Μόνο Αίμα» σίγουρα δεν είναι μια ταινία τρόμου, ίσως ο Κόεν θέλει να πει πως η νέα τους ταινία θα είναι κι αυτή απενοχοποιημένα βίαιη και βάρβαρα κωμική.

Αλλά για την ώρα ο Ιθαν Κόεν εργάζεται στο να ολοκληρώσει την λεσβιακή του τριλογία με την πρώτη ταινία, το «Drive-Away Dolls», να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο.